Batak zadovoljan, Voša nakratko imala tandem Jork-Kol

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.05.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

Remi najpravedniji...

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Radoslav Batak čestitao je svojim igračima na dobroj igri u remiju sa Partizanom.

Fudbaleri „stare dame“ remizirali su danas sa Partizanom rezultatom 2:2, a Batak smatra da je njegova ekipa mogla i do sva tri boda, ali da je remi na kraju bio pravedan rezultat.

"Jedna dinamična i atraktivna utakmica, napadačka i s jedne i s druge strane. Imao je Partizan svoje prilike, imali smo i mi na kraju, pogodili smo i stativu i Čumićevu priliku i čini mi se da su možda naše šanse bile zrelije. Sve u svemu, mislim da je remi bio pravedan rezultat. Bila je ovo dobra utakmica, za naše navijače ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda, ali ne možemo biti nezadovoljni", rekao je Batak.

On se osvrnuo i na činjenicu da je Vojvodina ove sezone mnogo bolje igrala kada nije bila pod pritiskom.

"Pokazalo se na papiru da smo protiv malih protivnika na papiru imali problem. Protiv Crvene zvezde smo u poslednjem minutu primili gol, a prethodno smo bili egal, baš kao i na Banovom brdu, kao i sada u Kupu Srbije. Neću da apostrofiram greške, ali ova sezona je bila kakva je bila, na kraju smo je izvukli nekim dobrim partijama i nekim dobrim nizovima i to treba da bude put da Vojvodina u narednoj sezoni napravi stepenik više", naglasio je Batak.

Za kraj, on je pohvalio tandem Milošević-Vukčević.

"Rekao sam i pre utakmice, ovo može da bude kao nekadašnji tandem Dvajt Jork i Endi Kol iz Mančester junajteda i tako mi je i delovalo, golgeterski atraktivno", zaključio je Batak.

Nažalost navijača Vojvodine, Jovan Milošević napušta klub na kraju sezone i ovo je bio njegov poslednji meč na "Karađorđu"...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke