Batakova podrška za kolegu, Duljaj: "To što imam, reći ću igračima u četiri zida"

Autor: Nemanja Janošev
subota 01.04.2023.
22:48
Izvor: Sportske.net

Ovako je to izgledalo na konferenciji za medije.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj nije želeo javno da govori o tome šta zamera svojim igračima posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu (2:1).

Pošto su govorili za "TV Arena sport", dvojica trenera uputili su se u konferencijsku salu stadiona "Karađorđe" gde su opširnije govorili o utakmici koja je pripala domaćinu.

"Čestitao bih kolegi i ekipi Vojvodine na pobedi. Kada sam video sastav, video sam da su ključni igrači blii na klupi, da li su imali neke lakše povrede ili ne to ne znam... Primili smo dva gola kako smo primili, pokušali smo da se vratimo, ali nije bilo tu dovoljno šansi. Pamti se samo rezultat. Ona ekipa koja prva povede ima veliku prednost. Nama je bilo teško da  odgovorimo. Uspeli smo da smanjimo prednost, ali nije bilo dovoljno vremena za više", rekao je Duljaj.

Na pitanje da li bi nešto javno zamerio svojim igračima, on to nije želeo da uradi.

"To što imam da kažem to ću njima reći. To što imam to pričam u četiri zida, nemojte zameriti", završio je trener crno-belih svoje izlaganje na konferenciji za štampu.

Reč je potom preuzeo strateg domaćina Radoslav Batak koji je prvi deo izlaganja iskoristio da pruži podršku svom prijatelju Igoru Duljaju.

"Hvala Dukiju na čestitkama. Van terena je miran, a i na terenu takođe: odmeren, pristojan. Nije mu lako kad je preuzeo ekipu u ovakvim momentima i nama trenerima generalno nije lako kada preuzmemo ekipu kada treba da se digne iz letargije. Nadam se da će uspeti da sklopi sve kockice i vrati ih na put", bile su uvodne reči Radoslava Bataka koji je potom analizirao meč:

"Zakasnili smo u nekim odlukama u poslednjoj trećini. Pričali smo uoči utakmice da moramo biti brži i konkretniji, rekao sam im to i na poluvremenu da moramo više. Na poluvremenu smo se dogovorili da udemo slobodniji, sa više samopouzdanja. Nakon toga smo postigli gol, imali još dve tri šanse u poslednjoj trećini gde je falio taj finalni pas. Rezervisti, mada sam rekao da svi igrači moraju biti spremni. Rekao sam da je  Taki Nikolić vrlo bitan za našu igru i to je pokazao danas. I Simić koji je ušao i uneo razliku i Busnić i Baraj. Pravimo od početka tim koji ne zavisi pojedinca, već da budemo tim koji će izbaciti pojedinca kroz rezultat. Nismo napravili ništa, već u petak imamo narednu utakmicu i nemamo vremena da proslavimo. Želeo bih da čestitam mojim igračima, rukovodstvu i navijačima na ovome".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke