BATE dobio još jedan duel sa Partizanom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.02.2016.
11:18
Izvor: Sportske.net

Beloruski šampion eliminisao je crno-bele iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a pet meseci kasnije uspeo je da dobije još jedan "duel" sa Partizanom, ovoga puta na transfer tržištu.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Vezni fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić bio je velika želja aktuelnog šampiona Srbije tokom prethodna dva prelazna roka, ali su crno-beli ostali kratkih rukava.

Prvotimac novosadskog superligaša nije želeo u klub iz Humske već samo u inostranstvo, pa će mu ta želja vrlo brzo biti uslišena.

Pisali smo da je BATE Borisov poslao ponudu za Mirka Ivanića i da je Vojvodina prihvatila uslove šampiona Belorusije, pa je ostalo da i mladi fudbaler utanači odredbe ugovora sa "Traktoristima".

Kako saznaje "Žurnal", Ivanić je u nedelju uveče prihvatio ponudu i očekuje se da transfer u BATE Borisov bude realizovan već tokom današnjeg dana.

Vojvodina bi od prodaje Mirka Ivanića trebalo da zaradi oko milion evra ali zvanične potvrde te informacije još uvek nema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srcko
Monday, 01.02.2016
12:48

I sta je uradio? Vojvodina dobila manje para, a on verovatno priblizno koliko je Partizan nudio. Pojacao strani klub koji igra u nezavidnoj ligi, klub koji nije toliko jaci od Partizana. E zato je nas fudbal sve slabiji i slabiji. Zato smo u Evropi sve losiji, koeficijent sve manji.

avatar
Monday, 01.02.2016
20:54

sta ima lose u Partizanovom koeficijentu ??? mozda si mislio na neke druge klubove koji srozavaju srpski koeficijent ?

avatar
Srcko
Tuesday, 02.02.2016
12:39

Naravno da nisam mislio na Partizanov koeficijent, vec na ostale klubove koji godinama nisu prosli dva kola ukupno.

avatar
Brane Lala
Tuesday, 02.02.2016
06:29

Vidi, deo mene bi da ti odgovori onako iskreno i proba da objasni da zivot nije FM. A sa druge strane opet mislim da tvoj intelektualni kapacitet to ne bi bas razumeo, i da bih samo gubio vreme. Vidi vesti o Ziletu pa eventualno probaj sam da razumes.