Baždar: ''Gazimo dalje do kraja!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.03.2024.
20:55
Izvor: Sportske.net

Sinoć je bio čovek odluke protiv Spartaka.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je sinoć odigrao jednu od lošijih utakmica u Superligi ove sezone, pogotovo u drugom poluvremenu, ali je ipak došao do pobede nad subotičkim Spartakom.

Crno-beli su taj meč dobili sa 1:0, a jedini gol delo je mladog napadača Sameda Baždara u 22. minutu susreta.

Dan posle, Baždar je izneo svoje utiske za klupski sajt.

''Najbitnije je da  je ekipa pobedila. Drago mi je što sam baš ja postigao gol. Ja, kao napadač, u svakoj utakmici želim da dam gol ili dva (što je više moguće). Voleo bih da mogu da iskoristim svaku priliku. Idemo dalje - očekuje nas utakmica protiv Voždovca, gde se nadamo da ćemo osvojiti sva tri boda, kao što se nadamo i za svaku narednu utakmicu'', izjavio je Baždar.

Sa većom minutažom došli su i golovi, a ranije je neretko propuštao prilike kada bi ulazio sa klupe.

''Nekada daš gol, a nekada promašiš – to je sastavni deo sporta.  Dogodi se i da golman odbrani i tada svi hvale i slave njega jer je odbranio, što je zaista normalno'', smatra Baždar.

Od pre nekoliko dana može da se pohvali i debijem u ''A'' reprezentaciji Srbije, u prijateljskoj utakmici protiv Kipra (1:0).

''To mi je bilo ostvarenje sna! Do juče sam sve te igrače gledao preko TV-a, a sada sam njihov saigrač. Osećaj je neverovatan!

Podržali su me svi – Saša Lukić, Andrija Živković, Bleki (prim. aut. Nikola Milenković), Kalaba (prim. aut. Strahinja Pavlović)... Drago mi je što su bili tu uz mene i što su me podržali“, rekao je on.

Šta očekuje u nastavku sezone sa Partizanom?

''Najbitnije je da smo pobedili i idemo utakmicu po utakmicu. Sada igramo protiv Voždovca i idemo po tri boda! Gazimo dalje do kraja!“, poručuje Baždar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miki
Monday, 01.04.2024
15:39

Nije mi jasno ko forsira ovog Bazdara,paovaj igrac od deset sansi iskoristi jednu ili nijednu sa ovakom igrom i ovakvim vodom navale necemo daleko dogurati.