Baždar i Bešiktaš, Turci pišu da je Partizan odredio cenu?

Autor: Mladen Heleta
utorak 22.11.2022.
08:50
Izvor: Sportske.net

Sprema li se prodaja supertalentovanog igrača?

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mladi fudbaler Partizana Samed Baždar dobio je šansu ove sezone i opravdao je poverenje trenera Gordana Petrića. Postigao je četiri gola i upisao asistenciju. Vunderkind iz "klase 2004" nedavno je produžio ugovor sa crno-belima do 2026. godine, ali...

Partije 18-godišnjaka nisu ostale nezapažene u evropskim krugovima, čak je španska "Marka" pisala o perspektivnom napadaču. Jasno je da bi klub iz Humske mogao da napuni kasu od Samedove prodaje, možda već i ove zime.

Turski mediji pišu, a Žurnal prenosi, da je Bešiktaš zainteresovan da Baždara vidi u svojim redovima. Navodno, Partizan je zatražio 7,5 miliona evra, što je za turskog velikana u ovom trenutku previsoka cena.

Turci su najavili pojačanja u zimskom prelaznom roku i očekuje sa da osveže ofanzivni deo tima. Ukoliko Baždar ode u Bešiktaš imaće veliku konkurenciju u vidu Vouta Veghortsta, najboljeg strelca tima, Čenka Tosuna i Kevina Nkudua.

Od Baždara se očekivalo da u narednim godinama postane lider Partizana, ali ne bi bilo prvi put da ovaj klub za lep novac proda velikog talenta.

Da li će beogradski crno-beli dres zameniti istanbulskim, ostaje da se vidi?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke