Bekovska rokada u Humskoj, Aranđel napušta Partizan, stiže Zvezdina želja?

Autor: Ivan Cvetković
subota 29.06.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Povratak Aleksandra Stanojevića na klupu prvog tima označio je i početak brojnih promena u igračkom kadru Partizana.

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Humsku su već napustili Pantić, Pavlović, Saničanin, Lakčević i Kastiljo, uskoro se očekuje i prodaja Mateusa Saldanje, a iz Beograda će i još jedan fudbaler.

Telegraf je preneo informaciju da je Stanojević rekao Aranđelu Stojkoviću da nije u prvom planu, te da može da napusti klub, nakon čega je desni bek prihvatio ponudu petoplasiranog tima mađarskog šampionata Debrecina.

Tokom osam dana rada u Sloveniji, bilo je primetno da je Stojković treća opcija na poziciji desnog beka, da su ispred njega i Aleksandar Filipović i Natan De Medina, koji takođe pokriva to mesto u timu i pozajmica je naprosto došla kao logičan sled okolnosti.

Sa druge strane, traži se i novo rešenje kada je u pitanju levi bek.

Do sada se u kontekstu dolazaka u Partizan spekulisalo brojnim imenima, a poslednje u nizu jeste fudbaler Apolona sa Kipra Mario Jurčević (29), prenose slovenački mediji.

Povremeni reprezentativac Slovenije (četiri nastupa) je pre četiri godine bio zanimljiv i Crvenoj zvezdi, tačnije treneru Dejanu Stankoviću koji je cenio njegove partije u Olimpiji iz Ljubljane, ali tada do transfera nije došlo.

U međuvremenu, Jurčević je nastupao za Osijek tri godine pre nego što je proteklog leta pojačao Apolon sa kojim ima važeći ugovor do sledećeg juna.

Prema Transfermarktu, procenjen je na 350.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke