Belić je Partizanov najhrabriji ''ratnik'', igrao sa povređenom glavom, a onda ga je i Pešić nokautirao!

Autor: Darko Mitrović
petak 03.03.2023.
20:51
Izvor: Sportske.net

Šta je sve preživeo vezista Partizana na večerašnjem derbiju.

© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kako god se završi večerašnji 169. derbi na ''Marakani'', vezista Partizana Kristijan Belić će imati ulogu heroja u ekipi crno-belih.

Kako smo i navikli od njega, Belić nije štedeo ni sebe, ni svoje protivnike, ponovo je potvrdio da je beskompromisni borac i mnogo je značio Partizanu na sredini terena.

Ali, već sredinom prvog poluvremna je zaradio rasekotinu na glavi posle sudara sa Kataijem, pa je meč nastavio sa zavojem na glavi.

U prvom poluvremenu je bio začetnik i jedne opasne kontre Dijabatea, a u nastavku je ''pametnim'' prekršajem sprečio Kataijev opasan nalet. U periodu Partizanove bolje igre, Belić je doživeo - nokaut!

U pravom smislu te reči.

Tokom jedne borbe za loptu, napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić je visoko skočio i kukom u punom naletu udario u glavu Belića koji je momentalno ostao bez svesti.

Bila je to zastrašujuća scena, ali je Belić, srećom, uspeo brzo da ustane na noge. Pešić je kažnjen žutim kartonom za takav prekršaj, a treba naglasiti i brzu reakciju igrača na terenu koji su prvi pritekli Beliću u pomoć pre nego što je do njega stigla medicinska ekipa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke