Ben: "Velika greška, ne sme Bahar tako sa legendom!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.06.2023.
14:45
Izvor: Sportske.net

Ben smatra da je Barak Bahar napravio veliku grešku, ali sačekajmo...

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben je istakao da je zatečen odlukom da se skloni sa gola Milan Borjan. 

"Nisam mogao da verujem kada sam čuo, jako sam iznenađen. Ne poznajem mentalitet novog trenera, ali ovo nije normalno za mene. Borjan je legenda kluba, ne možete tako sa legendom da postupite. Mislim da je to velika greška, ali sam uveren da će Boki imati snagu da pokaže novom treneru da pravi greške", rekao je El Fardu Ben za "Žurnal". 

Napomenuo je njegove karakteristike, kao i odnos njih dvojice koji je sjajan. 

"Nemam nijednu lošu reč za Borjana, ni kao čoveka, ni kao saigrača. Kada sam došao u Crvenu zvezdu među prvima mi je prišao i pomogao mi da se osetim kao kod kuće. Veliki je kapiten i čovek, u sportu i životu. Kada sam odlazio na Kipar rekao mi je da mu se javim ako mi je bilo šta potrebno u Beogradu. Veliko poštovanje za njega sa moje strane", rekao je Ben. 

Za kraj razgovora, govorio je o svom odlasku iz Crvene zvezde koji mu je baš teško pao.

"Veoma teško mi je bilo da odem iz Zvezde. Osvojio sam mnogo titula, stekao dosta prijateljstava, moji dečaci su uživali u Srbiji, a kćerka mi je rođena u Beogradu. To je najbolji deo moje karijere, ali i odlasci su deo života. Svi znaju da je Zvezda u mom srcu", rekao je El Fardu Ben. 

Ben je sada član APOEL-a sa Kipra, nije osvojio titulu, nažalost, ali mu se pripisala ovogodišnja sa Zvezdom jer je odigrao 11 mečeva u prvenstvu, pa je ponosan vlasnik šest titula sa crveno-belima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak