Beograđani "bacali petarde", Kruševljanima derbi

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.03.2018.
17:02
Izvor: Sportske.net

Sve pobede domaćina u današnjim utakmicama koje su počele od 15 časova u domaćem šampionatu.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Rad je u direktnom duelu u borbi za opstanak uspeo da savlada čačanski Borac i da ga tako zakuca za dno tabele. Ekipa koju je preuzeo Zoran Milinković je uspela da slavi petu pobedu u šampionatu ove sezone, Čačani su sa pet golova u mreži ispraćeni kući.

Sada Rad ima 18 bodova, pretekao je Borac na tabeli koji ostaje na 16 osvojenih bodova na poslednjem mestu.

Čukarički je takođe sa pet golova u mreži ispratio fudbalere Bačke kući. Skoro svaki udarac koji je išao ka golu golmana gostiju je završio u mreži, ekipa Nenada Lalatovića je na taj način uspela da ostane u borbi za evropska takmičenja, imajući u vidu veliku pobedu Radničkog iz Niša danas protiv Partizana.

Radnik iz Surdulice je uspeo da savlada Mačvu u jednom neizvesnom duelu, bilo je na kraju 2:1 i na taj način se Radnik primakao još jedan korak ka opstanku u eliti srpskog fudbala. Sada je na 30 bodova, Mačva ima 5 manje.

U derbiju, Napredak je u Kruševcu savladao Vojvodinu rezultatom 1:0. Jedini gol smo videli u drugom minutu meča, kada je Vukasović izgubio loptu na sredini terena, Ndiaje je nakon dobrog pasa izašao ispred golmana Rockova i uspeo je da ga savlada za pobedu domaćih.

Napredak je danas bio bolji tim po prikazanoj igri, imao je više šansi za gol, ali ima i Vojvodina za čim da žali, posebno nakon promašene šanse Vinsenta u 79. minutu kada je lopta otišla malo pored gola. 

Čukarički - Bačka 5:0
Napredak - Vojvodina 1:0
Rad - Borac 5:0
Radnik - Mačva 2:1

Danas:



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Saturday, 03.03.2018
18:45

Foteljice, foteljice... stoper ti igra beka... I Mesarevic u timu... Nikakav pomak nisi napravio, ama bas nikakav.