Bez iznenađenja u kupu, Pejovićev evrogol obeležio veče!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.11.2022.
18:30
Izvor: Sportske.net

Večeras se igra još jedan meč.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Danas se igra većina utakmica osmine finala Kupa Srbije, a plasman u četvrtfinale izborile su ekipe Radnika, niškog Radničkog, TSC-a i Novog Pazara.

Program je započeo utakmicom na Novom Beogradu, gde je Radnik kao gost savladao domaći Radnički sa 2:1. Junak utakmice bio je dvostruki strelac za goste Zoran Danoski, koji je gol odluke postigao u 85. minutu, samo minut pošto je Kojić doneo izjednačenje domaćima.

Najubedljiviji je bio niški Radnički, koji je na svom ''Čairu'' savladao ekipu IMT-a rezultatom 3:0. 

Nišlije su povele u 26. minutu meča. kada je Štulić iskoristio kiks Glišića, izbio sam pred protivničkog golmana i poslao loptu u mrežu.

Gosti su preko Kijevčanina mogli do izjednačenja pred kraj prvog poluvremena, kasnije i preko Šedraka, domaći su u nastavku dva puta pogađali stativu. Ali, što su propustili tada, fudbaleri Radničkog su nadoknadili u 64. minutu kada je na asistenciju Štulića Petrov pogodio za 2:0.

Najlepši trenutak ove utakmice bio je projektil Pejovića koji je u 83. minutu odličnim udarcem sa 25 metara postavio konačnih 3:0.

TSC je golovima Mirčevskog u 3. i 32. minutu rutinski eliminisao ekipu Železničara iz Pančeva, a mnogo zanimljivije je bilo u Novom Pazaru, gde je domaći tim sa 2:1 savladao ekipu Kolubare.

Gavrić je bio dvostruki strelac za Pazarce u prvom poluvremenu. Drugi gol je postigao u 44. minutu, samo minut pošto je Vanja Ilić postigao izjednačujući pogodak za Kolubaru, a u nastavku su domaći uspeli da sačuvaju vođstvo.

Večeras od 18.30h Vojvodina na ''Karađorđu'' dočekuje Mladost, a tri utakmice (Radnički SM - Crvena zvezda, Metalac - Čukarički i Spartak - Napredak) su odložene zbog sutrašnjih zaostalih prvenstvenih mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke