Bez pitanja za Bahara na konferenciji: "Sve je perfektno, zato ih i nema"

Autor: Nemanja Janošev
subota 08.07.2023.
21:36
Izvor: Sportske.net

Našalio se Zvezdin trener.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar bio je raspoložen i zadovoljan nakon pobede njegove ekipe nad Nefčijem u pripremnoj utakmici u Rusiji sa 4:0.

"Lepo je pobediti i na drugoj utakmici turnira. Bilo je nešto drugačije, drugi stadion, ali ekipa je zadržala stav i kroz visok presing smo uspeli da kontrolišemo dešavanja na terenu. Došli smo i uradili ono što smo želeli, odigrali dobro i pobedili, tako da sam zadovoljan", počeo je Bahar u razgovoru za klupske mreže.
 
Ponovo je presing bio ključan za Zvezdinu dominantnu partiju. 
 
"Videli smo sve ono što radimo na treninzima da igrači još bolje nego prošli put, sprovode u delo. Cilj je da iz utakmice u utakmicu napredujemo i radićemo na tome. Raduje me što golmani nisu imali posla, bila je samo jedna odbrana, a uzrok tome je da su igrači napadali kroz presing".

 
Raduju ga golovi Šljivića i Mitrovića. 
 
"Drago mi je što su se mladi fudbaleri - Šljivić i Mitrović upisali u strelce, verujem da je to najzanimljivije navijačima. Ipak, bitno je da i iskusniji postižu golove i da imamo balans", podvukao je Bahar. 

Na konferenciji za medije, gde se našlo nekoliko ruskih novinara, a pošto je praktično ponovio neke stavke, pitanja za izraelskog stručnjaka nije bilo.

"Sve je perfektno, pa onda nema pitanja", našalio se Bahar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke