Bez popusta za Partizan, Solskjer izvodi jak i iskusan tim, zna se šta je najveća šansa crno-belih!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.10.2019.
10:40
Izvor: Sportske.net

Nema mesta za klince, Junajted će odmarati neke startere, ali ne sve, plus, Norvežanin će izvesti iskusne igrače u želji da dobije u Beogradu. Šta Partizan može da iskoristi?

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Junajted stiže u Beograd, želja je da osvoji bodove i napravi korak ka evropskom proleću. Više od Partizana trenutno se navijači bave činjenicom da je klub propustio da angažuje Dibalu koji je sinoć sam pobedio moskovsku Lokomotivu u LŠ. Takođe, izgleda da je posao gotovo oko njegovog saigrača Mandžukića, Hrvat je pristao da smanji primanja kako bi stigao na "Old Traford".

Što se tiče dolaska u Beograd, zanimljivo da će Solskjer poslati na teren jači tim od onoga što se pretpostavljalo. Nema Pogbe, odmaraće De Heu, Rašforda, Lindelefa, ali će pet ili šest standardnih igrača biti u ekipi.

Na golu će biti Romero, on obično brani u ovakvim utakmicama i mada je De Hea bio među stativama protiv Alkmara, sada će Argentinac na gol.

Aron Van Bisaka će igrati desno, oporavio se, spreman je da ponovo bude u timu, protiv Liverpula je imao drugačiju poziciju, u Beogradu ćemo ga videti na njegovom pravom mestu, desnog beka.

Najveća promena će biti u srcu odbrane, standardni štoperski par Lindelef-Megvajer se seli na klupu, šansu će dobiti Roho i Fil Džons. Mediji pišu da je ovo najveća šansa Partizana jer su neuigrani i praktično poslednje opcije, pošto su i Baji i Tuanzebe povređeni.

Levo će Ešli Jang, Solskjer se nadao da bi Šo mogao da se oporavi, ali neće rizikovati.

Pošto nema Matića, MekTominaj će opet na teren, mlad je i ima energije da igra dva meča za četiri dana, a šansu će dobiti i Fred i Pereir koji je bio odličan protiv Liverpula.

U tim se vraća Mata, Lingard je povređen, iskusni Španac će igrati desno, levo ćemo videti letošnje pojačanje Danijela Džejmsa koji je takođe standardan, a napad će predvoditi oporavljeni Marsijal. On je dobio malo vremena protiv Liverpula, vraća se iz povrede i Solskjer želi da Francuz pokaže da je spreman za barem sat vremena.

Dakle, neće biti lako Partizanu, klinci Junajteda ostaju na klupi, u timu će biti najmanje pet ili šest standardnih igrača, crno-bele čeka težak posao, ali su baš štoperi "Đavola" šansa za domaće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 23.10.2019
17:04

Budite realni...nema sta sa njima da tazite. Taman izveli i svoje juniore na teren.

avatar
Dragan Jelena
Wednesday, 23.10.2019
16:38

Daj boze da izvuku i bod protiv Mancastera...izgubis od Vozdovca i Lucana a nadas se pobedi nad jednim velikanom....

avatar
gile86
Wednesday, 23.10.2019
14:35

asana u napad ,iza njega tosic suma i stevanovic , natko i zdjelar zadnji a miletic i urosevic da sprintaju napred ..stoperi ostoja i pavlovic...svi u napad i nema nazad

avatar
Dale Cooper
Wednesday, 23.10.2019
12:21

Ako pusti klince ima da nas otkinu samo tako... Ovako možda na silu izbegnemo blamažu

avatar
Old_school
Wednesday, 23.10.2019
10:56

Daj bre sta pricate, pa ljudi su culi za mozda 2 igraca. Ako ih sad Partuzan ne dobije, nikad nece. Odbrana, pocetnici, bekovi se vracaju iz povrede, nisu igrali ko zna od kad, vezni red, nema glavnih igraca, napad, igrac koji nije igrao zbog povrede. MU nikad jadniji nije bio.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 23.10.2019
11:15

Pa oni nisu mogli Junajtedu iz Lucana da daju gol a ovom iz Mancestera nece preci pola.

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 23.10.2019
11:31

ipak oni su Mancster i Totem u krzi pa spkova 5 komada zvezdi