Biti il' ne biti - Da li će Niš izgubiti superligaša?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.06.2023.
15:45
Izvor: Beta

Radnički će u nedelju od 18:30 dočekati Inđiju u revanš meču baraža Super lige Srbije.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Đorđević izjavio je danas da "cela turbulentna sezona" staje u nedeljnu utkmicu protiv Inđije.

"Cela ova turbulentna sezona staje u nedeljnu utakmicu. Otežavajuća okolnost je što moramo nadoknaditi minus od dva gola iz prvog meča, ali je to na neki način za nas i dodatni motiv. Na stručnom štabu je da u ovom kratkom periodu da pre svega podigne ekipu", izjavio je Đorđević, a preneo klub.

"U ovoj situaciji mimoramo dati i više nego što je naš trenutni maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Verujte, ni jednog trenutka ne sumnjam u naš prolaz i da će Radnički i sledeće sezone igrati Super ligu Srbije", dodao je on.

U prvom meču u Inđiji ekipa Radničkog je poražena sa 1:3.

"I u prvoj utakmici pokazali smo više nego što rezultat govori, bio je to i splet nesrećnih okolnosti da u meču u kom dominiramo primimo golove iz praktično svakog šuta koji je protivnik uputio", rekao je Đorđević.

Posle prvog meča glavni šef struke Radničkog Dragan Šarac je podneo ostavku, a ekipu će u nedeljnom duelu sa klupe predvoditi treneri iz dosadašnjeg stručnog štaba Vladimir Đorđević i Dragan Gavrilović.

"Pozivam i publiku da dođe i podrži klub, jer nam biti potreban i dodatan vetar u leđa da napadnemo i pobedimo Inđiju. Nadam se da ćemo napokon "poginuti" jedni za druge i na kraju se radovati", zaključio je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke