Bitka sa stihijom - Čačani brane stadion!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.03.2016.
21:24
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Navijači čačanskog Borca i prijatelji kluba krenuli su u akciju odbrane "Gradskog stadiona" kraj Morave koji bi uskoro mogao da se nađe na udaru vodene stihije.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Borac krenuo je u akciju odbrane stadiona od vodene stihije koja preti da poplavi fudbalsko zdanje kraj Zapadne Morave.

Superligaš iz Čačka apelovao je na navijače i prijatelje kluba da večeras dođu na stadion i pomognu u postavljanju džakova sa peskom.

"Fudbalski klub Borac poziva sve prijatelje i navijače kluba da večeras dođu na 'Gradski stadion' kako bi svi zajedno učestvovali u akciji punjenja džakova i zaštite svih ulaza na našem stadionu" stoji na sajtu Borca.

Predstavnici kluba obezbedili su pesak i 1000 najlon vreća koje treba postaviti oko stadiona kako bi isti bio zaštićen pred mogućim naletom vodene stihije.

Na zvaničnom sajtu FK Borac navodi se da bi vrh vodenog talasa mogao da dođe do stadiona u danima koji slede zbog čega je odlučeno da se fudbalsko zdanje što pre zaštiti.

Podsećamo da je jedan superligaški stadion već pretrpeo katastrofalne posledice usled poplava, a OVDE ste mogli da pogledate kako izgleda fudbalsko zdanje u Lučanima.

Borac Cacak
Foto: boracfk.com

Borac Cacak
Foto: boracfk.com

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke