Bivši asovi Zvezde i Partizana uz TV prenos igraju za Radakovića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.12.2021.
16:27
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Nekadašnji Radakovićevi saigrači, ali i mnogi drugi uporni su u nameri da se prikupe nedostajuća sredstva.

STARSPORT/Pedja Milosavljevic
STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Iako već nekoliko meseci traje akcija prikupljanja pomoći za lečenje nekadašnjeg golmana Partizana Radovana Radakovića, još uvek nedostaje oko 50.000 evra prema poslednjim informacijama, a kako bi se i taj novac što pre prikupio, nekadašnji fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su se na inicijativu Alberta Nađa ponovo udružili i osmislili novu akciju.

Oni će u petak od 19 časova i 30 minuta odigrati humanitarnu utakmicu u dvorani ''Pinki'', a ulaz za gledaoce će biti otvoren od 19 časova. Ulaznice neće biti naplaćivanje, ali će na ulazima biti postavljane kutije u koje će svaki gledalac moći da ostavi dobrovoljni prilog.

Oni koji ne budu u mogućnosti da dođu u dvoranu, imaće priliku da ceo događaj isprate u direktnom TV prenosu na kanalu TV Arena sport 3 Premium i u svakom trenutku mogu da pošalju SMS poruku 1082 na 3030.

"Situacija u kojoj se Radaković nalazi je takva da moramo svi da se uključimo kako bismo mu pomogli. Udružili smo se bez obzira ko za koga navija i ko je gde igrao, jer u ovom trenutku to ne sme da bude važno. Cilj nam je da alarmiramo ljude i da se što više njih uključi u akciju kako bi Radaković dobio svu neophodnu medicinsku pomoć", izjavio je nekadašnji golman Partizana Ivica Kralj, a prenosi Arena sport.

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš ima sličnu poruku.

"Želimo da pomognemo Radovanu, a ujedno i da našim primerom utičemo na druge. U petak ćemo odigrati humanitarni meč, a svako ko dođe u Zemun će moći da pomogne koliko može. Da li dobrovoljnim priligom ili slanjem humanitarne SMS poruke uopšte nije bitno. Verujem da će odziv biti dobar i da ćemo svi zajedno uspeti da pomognemo našem kolegi da ozdravi".

Uz njih i pomenutog Nađa, akteri ovog humanitarnog meča biće i Zoran Bata Mirković, Danko Lazović, Radovan Krivokapić, Vladimir Dišljenković, Igor Duljaj i mnogi drugi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke