Bivši fudbaler Partizana otvorio dušu, zašto je terao inat Jokanoviću?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.06.2019.
13:39
Izvor: Sportske.net, vijesti.me, Fer igra

Danas bi drugačije postupio, ali...

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Crnogorski vezista Marko Ćetković je pre dvanaest godina, kao mlad igrač došao u Partizan iz Zete i u to vreme se u Humskoj od njega dosta očekivalo.

I on sam je bio uveren da ima kvalitet za Partizan, ali se očekivanja nisu ispunila.

Danas je Ćetković već 33-godišnjak i član je nikšićke Sutjeske sa kojom je u prošloj sezoni osvojio titulu prvaka Crne Gore.

Perioda u Partizanu prisetio se u razgovoru za magazin ''Fer plej'', koji izdaje Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore. Tom prilikom izneo je nekoliko vrlo zanimljivih detalja i otkrio šta je po njegovom mišljenju jedan od ključnih razloga što nije uspeo u Humskoj.

''Došao sam u Partizan 2007, nakon što su prošla četiri kola prvenstva Srbije, kod trenera Miroslava Đukića, u jednu od najjačih ekipa koje je taj klub imao u ovom veku - bili su tu Jovetić, Tošić, Moreira, Žuka...

Veliki igrači, na mojoj poziciji, konkurencija žestoka... Ubrzo je otišao Đukić na mesto selektora Srbije, došao je Slaviša Jokanović. Nije me baš 'mirisao', a ni moja reakcija, sada to znam, nije bila onakva kakva je trebalo da bude.

Umesto da se još više trudim, da nezadovoljstvo ispunjavam većim radom, ja sam se pogrešno inatio, onako - podgorički. Grešio sam, nisam bio strpljiv, želeo sam sve - odmah'', objašnjava Ćetković, a prenose ''Vijesti''.

Može da se pohvali da je bio član gerenacije koja je osvojila duplu krunu, ali s obzirom da je bio u drugom planu, to zadovoljstvo nije potpuno.

''Ja sam uvek voleo da igram fudbal, to mi je bilo najvažnije. Nisam se vodio novcem, već isključivo time. U Partizanu nisam igrao mnogo, to mi je smetalo. Nisam, međutim, na pravi način čekao šansu, ali bez terena i lopte - to nisam ja'', zaključio je Ćetković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 30.06.2019
13:57

Nije jedna od najjacih nego najjaca. Zuka - Tosic, Moreira, Djordje Lazic- Jovetic, Dijara, takva navala od tada jos nije vidjena, nasa ''laka konjica''.