Bivši napadač Partizana blista pod vođstvom Saše Ilića, na proleće ''napad'' na Rikarda!

Autor: Darko Mitrović
petak 17.12.2021.
17:44
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Sjajna jesen je iza njega, a on veruje da će biti još bolji.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog je u prvom delu sezone ostvarila odličan učinak, čvrsto zauzima treće mesto iza Partizana i Crvene zvezde sa 38 osvojenih bodova, čak devet više, ali uz meč više u odnosu na četvrtoplasiranu Vojvodinu.

Ogroman doprinos ovakvom učinku dao je mladi napadač Đorđe Jovanović koji je postigao ukupno 11 golova i treći je strelac Linglong Super lige iza Rikarda Gomeša iz Partizana sa 18 i Aleksandra Kataija iz Crvene zvezde sa 12 golova.

U razgovoru za ''Žurnal'', Jovanović je naglasio da je ovaj njegov golgeterski skor mogao da bude još bolji.

''Prošle sezone sam dao devet golova za Čukarički i sada mi je bio cilj da popravim taj rezultat. Jesen sam završio sa 11 golova. Da nije bilo povrede, siguran sam da bi dao bar 15. Zadovoljan sam kako sa svojim, tako i učinkom cele ekipe'', istakao je Jovanović.

Sećate se, Jovanović je stasavao u Partizanu, gde je počeo seniorsku karijeru, ali je u leto 2018. godine, kao devetnaestogodišnjak otišao u inostranstvo, u ekipu Lokerena.

Ni tamo se nije dugo zadržao, usledila je selidba u Španiju, u Kadiz, a početkom ove godine vratio se u srpski fudbal u ekipu Čukaričkog.

Očigledno, saradnja sa bivšim saigračem iz Partizana, a sada trenerom Čukaričkog, Sašom Ilićem mu veoma prija, pa ako ovako nastavi, velike su šanse da uđe u trku za najboljeg strelca lige i eventualno stigne Rikarda na vrhu.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke