Bivši trener Partizana veruje u Bahara - Iz Zvezde u Premijer ligu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.06.2023.
20:13
Izvor: Sportske.net

Podrška zemljaku.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak počinju pripreme za novu sezonu u kojoj će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ekipu će predvoditi i novi trener, Izraelac Barak Bahar koji je još tokom pauze povukao neke radikalne poteze, poput odluke da kapitena Milana Borjana pošalje na klupu, a da na njegovo mesto dovede drugog čuara mreže.

Tom odlukom izazvao je brojne komentare, ima onih kojima se to baš i ne sviđa, tačnije način na koji je to uradio - jednim telefonskim razgovorom.

A među onima koji mu pružaju veliku podršku, jeste i Baharov zemljak Avram Grant koji je pre jedanaest godina bio trener Partizana i osvojio titulu sa crno-belima.

''Razgovarao sam malo sa Baharom, ali nismo se dotakli svih bitnih tema. On je veliki profesionalac i smatram da će imati puno uspeha u Srbiji. To je zemlja sporta. U svim sportovima su uspešni. Da, Makabi Haifa je veliki klub, ali iz Srbije će mnogo lakše da se probije do najboljih klubova Evrope'', izjavio Grant za izraelski portal "One.co.il". 

On smatra i da bi Crvena zvezda mogla da mu bude odskočna daska i za Premijer ligu.

''Apsolutno mislim da je sposoban za to. Da nisam imao uspeh sa reprezentacijom Izraela ni ja se ne bih našao tamo. Sve se gleda kroz rezultate. Pregovori su mi bili teški, jer sam dolazio iz fudbalski male zemlje'', izjavio je Grant koji je sada selektor Zambije, a jedan od igrača na koje računa je i Zvezdin vezista Kings Kangva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke