Bivši trener Pazaraca postao sportski direktor

Autor: Darko Mitrović
subota 08.01.2022.
21:47
Izvor: Beta

''Rokada'' u Novom Pazaru.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Doskorašnji trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac imenovan je za sportskog direktora tog superligaša, rečeno je večeras na konferenciji za novinare na Gradskom stadionu.

"Upravni odbor doneo je odluku da objedini neke funkcije, pa će Kolašinac biti na čelu sportskog sektora kao sportski direktor zadužen za prvi tim i omladinsku školu", rekao je generalni sekretar Pazaraca Fikret Međedović.

Kolašinac, koji je do pre tri meseca bio trener prvog tima, a potom i direktor mladjih kategorija Novog Pazara, na mestu sportskog direktora nasledio je Emira Bihorca, koji ostaje u klubu kao sekretar stručnog štaba.

Novi član trenerskog tima je stručnjak za kondiciju Marko Prentović, koji će umesto Izeta Ljajića asistirati šefu stručnog štaba Draganu Radojičiću, čiji je prvi asistent i dalje Semir Hadžibulić.

Osim toga, na mesto tehničkog sekretara Novog Pazara postavljen je Almir Šaćirović, koji je istovremeno i predsednik zonaša Jošanice.

Komentarišući novine u klubu, Kolašinac je naveo da će sa svojim saradnicima ponovo pokušati da uradi dobre stvari za Novi Pazar.

"Pozicija je odgovorna. Urađene su samo neke korekcije, kako bi celina što bolje funkcionisala. Želimo da prvi tim uvežemo sa mlađim selekcijama, kao i da preko Šaćirovića napravimo pravu saradnju sa liderom zonske lige Jošanicom kao našim razvojnim timom", kazao je Kolašinac.

Pripreme Novopazaraca za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije počinju u ponedeljak, 10. januara.

"Trener Radojičić dolazi u nedelju. Obavićemo razgovor, ali on je u toku svih dešavanja. Naša glavna operacija je opstanak u Super ligi Srbije i počinje odmah. Prioritet je da angažujemo još dva zvučna pojačanja i da učinimo sve da ostanemo u eliti", zaključio je Kolašinac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke