Bjeković zaveo diktaturu, velika čistka u FSS-u!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 29.11.2021.
20:58
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Šta je sledeće?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković razrešio je dužnosti članove Izvršnog odbora ovog tela Dušana Mrakića, Dragana Ilića i Sašu Bajčetića, prenosi Sport klub.

Kako se navodi, Mrakić, Bajčetić i Ilić pripadali su struji protivnika zamenika predsednika Nenada Bjekovića i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića i naslućuje se da je to bio razlog zbog kojeg se bivši fudbaler, trener i direktor Partizana odlučio na ovaj potez.

Ova odluka je objavljena u vanrednom izdanju „Fudbala“, u ponedeljak popodne, posle burne sednice Skupštine FSS, a u saopštenju koje je potpisao lično Bjeković navodi se sledeće.

"Koristeći statutarna ovlašćenja, zbog stvaranja uslova za efikasnije funkcionisanje Izvršnog odbora FSS, imajući u vidu da su pojedini članovi IO FSS u proteklom periodu, usled različitih okolnosti izostajali sa sednica, zamenik predsednika doneo je ovo rešenje", uz napomenu da je rešenje konačno i da se nema pravo žalbe.

U istoj odluci, u IO inkorporirani su Dejan Filipović, Darko Ramovš i Aleksandar Mijailović. Filipović se nalazi na čelu Sudijske komisije, Ramovš obavlja poslove generalnog sekretara Udruženja klubova Super i Prve lige. Treći novajlija, Aleksandar Mijailović, malo je poznat fudbalskoj javnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DelijaMilic
Monday, 29.11.2021
22:04

Нећеш ти Бјековићу тај филм да гледаш !!!

avatar
peca.st
Monday, 29.11.2021
21:33

Kakav cirkus, napravio puč u fudbalskom savezu i sad se svima sveti. on sebe gura za predsednika saveza. Bruka!