Blistao Partizan pod Bagdalom, pojavio se i Fejsa!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.05.2022.
20:53
Izvor: Sportske.net

Partizan lagano do pobede.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nova pobeda Partizana u Super ligi Srbije, ovoga puta protiv Napretka u Kruševcu rezultatom 0:3 (0:1).

Prvih 20 minuta nije bilo baš za svačije oko, ali nakon toga ekipa Partizana se malo uozbiljila i krenula je agresivnije ka golu protivnika. 

Rikardo Gomeš je ređao prilike, prvo je u 23. minutu veoma slabo reagovao nakon dodavanja iz "skraćenog kornera" Natha, a potom je u 26. minutu imao novu šansu nakon što je Jevtović prvo pronašao Jovića na sjajan način, a nakon dodavanja Jovića Rikardo nije uspeo da zahvati loptu. 

Mirisalo je na gol, gol se i desio. 

Natho je centrirao, lopta se odbila Rikardu koji ovoga puta ne greši za 1:0 u 30. minutu. 

Do kraja poluvremena je Partizan preko Rikarda propustio još par šansi, imao je i Jović jednu, ostalo je samo 0:1. 

Nastavak je mirisao na dominaciju Partizana i to smo videli, bilo je pitanje trenutka kada će Napretak ponovo pokleknuti, a naredni egzekutor bio je jedan od najboljih igrača na današnjem meču, Marko Jevtović. 

Bibars Natho, naravno, asistent, Jevtović je glavom skrenuo loptu u mrežu za velikih 0:2. 

Ulazak Ivana Obradovića u igru je vredan pomena jer se vratio nakon dužeg vremenskog intervala, a novi gol u mreži Napretka videli smo u 64. minutu kada je Terzić centrirao, Marjanović je loše zahvatio loptu i poslao je u svoju mrežu za 0:3. 

Beleži se i ulazak Ljubomira Fejse, a Samed Baždar je imao svoje šanse, bio je veoma razočaran nakon dve šanse koje je propustio, posebno je druga vredna pomena jer je sa 20 metara šutirao odlično, Vasiljević se izvio koliko je visok (preko 2 metra), dovoljno da mu jedva odbrani udarac. 

Gol broj 4 je visio u vazduhu, Partizan je bolje pripremljena ekipa što se tiče fizičke strane, ali nije bilo promene rezultata do kraja utakmice. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak