Bliži se rastanak Ivanića i Zvezde?!

Autor: Darko Mitrović
petak 04.12.2020.
22:09
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Od dolaska Dejana Stankovića na klupu crveno-belih potpuno se preporodio. To nije ostalo neprimećeno u inostranstvu...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je sve najvažnije ciljeve u prvom delu sezone već ostvarila - na domaćoj sceni je neporažena, ima ubedljivu prednost u odnosu na Partizan, a u Ligi Evrope je izboren plasman u nokaut fazu takmičenja.

Pre ''evropskog proleća'' koje Zvezdini navijači nestrpljivo iščekuju, srpskog šampiona očekuju i važni poslovi u zimskom prelaznom roku.

Kada su u pitanju pojačanja već nedeljama se pominje iskusni štoper Leverkuzena Aleksandar Dragović, spekuliše se i o potencijalnom povratku Marka Marina, a i Slavoljub Srnić je slobodan u izboru nove sredine...

Po pitanju mogućih odlazaka nije do sada bilo konkretnijih informacija, ali ''Kurir'' je večeras preneo svoja saznanja da je nemački Majnc zainteresovan za vezistu Crvene zvezde Mirka Ivanića.

On je od dolaska u Zvezdu iz BATE Borisova, februara prošle godine, dugo tražio pravu formu, a to mu je uspelo tek posle promene trenera i dolaska Dejana Stankovića na klupu crveno-belih. Odlično se slaže sa Aleksandrom Kataijem ove sezone i njih dvojica su velika Zvezdina snaga kada je u pitanju ofanzivna linija iza najisturenijeg napadača.

Ivanić je ugovorom vezan za Zvezdu do juna 2022. godine, pa crveno-beli nemaju razloga za njegovu prodaju već na zimu, osim ukoliko stigne finansijski primamljiva ponuda.

Pomenuti izvor navodi da ljudi iz Majnca već izvesno vreme prate Ivanićeve igre, a tokom zime nameravaju da značajnije pojačaju ekipu, kako bi na proleće izborili opstanak. Jasno je, da bi dobili Ivanića, moraće duboko da zavuku ruku u džep, imajući u vidu da je Zvezda odličnog vezistu platila 1.3 miliona evra BATE Borisovu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 05.12.2020
20:37

Терзић ће га продати за мале паре.

avatar
jv
Saturday, 05.12.2020
16:48

Mnogo bolji od Kange. Prihvatiti samo veliki novac.

avatar
Man united
Saturday, 05.12.2020
10:57

Ништа без 5М. Уз Катаија главни играч. Не бих га ја продавао тек тако.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 05.12.2020
09:06

Samo nam fali njega da rodamo. Kangu, Bena, Sanogoa i Boacija sigurno necemo, a njihova primanja su veca od svih igraca zajedno.

avatar
Dimitrije Petrovic
Saturday, 05.12.2020
00:54

Nikako ne bi bio pametan potez, jedan je od nosilaca igre, a igramo tu evropu i dalje. Čak i da se ekspresno nađe zamena, trebaće vremena da se uklopi...