Bogat sportski dan - Hoće li Zvezda i Partizan svima biti dostupni?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 10.03.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Za svakog po nešto.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Ukoliko niste rezervisali svoje ulaznice za današnji fudbalski i košarkaški program, ne brinite, "mali ekrani" će sve zabeležiti.

Fudbalska Srbija biće najzadovoljnija današnjim prenosima s obzirom na to da je Radio-televizija Srbije (RTS) obezbedila prenose oba meča domaćih predstavnika na evropskoj sceni. Od 18.42, kako stoji u programskoj šemi, na RTS1 počeće uključenje u meč između Partizana i Fejenorda koji se u okviru osmine finala Lige konferencija igra na stadionu u Humskoj s početkom od 18.45 sati.

Pet minuta pre starta utakmice na stadionu "Ajbroks", RTS će započeti prenos meča Rendžers - Crvena zvezda u okviru osmine finala Lige Evrope. Dakle, čitava zemlja moći će da prati direktan prenos oba naša najveća kluba, a za svaki slučaj tu je i Arena sport Premium 1 koja, kao i uvek, obezbeđuje utakmice Crvene zvezde i Partizana. U slučaju crno-belih, program s posebnim studijom startuje od 18 sati, a potom će posle tog meča uslediti i priprema za meč Crvene zvezde.

Takođe, kao i obično, evroligaški meč Crvene zvezde naći će se na Sport klubu 1. Studio posvećen utakmici srpskog šampiona sa Makabijem počinje od 18.10 sati, a sama utakmica od 18.55.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke