Bogdanović: "Dok se mi krećemo planetom Zemljom, Litvanci neće biti bolji!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.09.2023.
22:57
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek, zanimljiv...

Screenshot/YouTube/RTS Sport
Screenshot/YouTube/RTS Sport

Povezane vesti

Rade Bogdanović je komentarisao utakmicu Litvanije i Srbije i posle utakmice je istakao da je ova utakmica bila odlična za povratak samopouzdanja. 

"Radna utakmica za našu reprezentaciju, najbitnije je bilo da se uzmu tri boda i da bude bez povreda. Nećemo puno pričati, bolji smo, dok se krećemo planetom Zemljom, mi ćemo biti bolji. Mi smo za klasu bolji, treba da se okrenemo Mađarskoj. Bitna je utakmica zbog mira u kući, zbog atmosfere, pa je cilj ispunjen. Nema tu euforije", rekao je Rade Bogdanović. 

Srbija naredni meč gostuje u Mađarskoj 14. oktobra, a potom sledi meč u Beogradu protiv Crne Gore koji će verovatno biti i odlučujući za plasman na EURO.

"Biće dobar test. Najbolji test pred odlazak na EURO. Bez obzira što je Mitar dao tri gola i drago mi je, čestitam mu, ali moj ljubimac je Vlahović. On je moj favorit u sistemu 3-4-3 ili 3-4-2-1. Protiv ozbiljnih ekipa ne mogu njih dvojica zajedno jer se stvaraju pukotine. Kakav će selektor tim da izvede, to ne znam, dug je period. Mislim da će igrati sa jednim špicem", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke