Bogdanović: "Izgubili od Adama iz 'Beton hale', Mitrović i Vlahović ne mogu zajedno"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 07.09.2023.
23:08
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek, u svom stilu...

Screenshot/YouTube/RTS Sport
Screenshot/YouTube/RTS Sport

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. ''Orlovi'' su u četvrtom kolu Grupe G večeras na ''Rajku Mitiću'' poraženi od Mađarske sa 2:1, iako su imali rano stečenu prednost.

Utakmicu su u studiju RTS-a tradicionalno analizirali Rade Bogdanović i Miroslav Vjetrović.

Vjetrović je naglasio da je zabrinut igrom Srbije i da ništa nije bilo kako treba, dok je Bogdanović najpre bio uzdržan, što za njega nije karakteristično, a onda je poentirao pred kraj izlaganja.

"Ja sam bio frapiran kada sam video napadača Mađarske Adama, koji je ušao i kao da je došao iz 'Beton hale'. On je težak koliko i ja, a ja imam 108 kilograma, pa vi sad vidite. Način naše igre je dosta rizičan, lako nas svi čitaju, ja sam i ranije govorio da u ovom sistemu Mitrović i Vlahović ne mogu da igraju zajedno. Njihov veliki kvalitet je nesporan, ali oni ne mogu zajedno. To se i večeras videlo. Mnogi će reći da mogu, da se ne zamere, ali ja svojom glavom garantujem da ne mogu. Ja sam rekao posle Bugarske da smo to trebali da dobijemo, nisam se radovao ovim Mađarima. Ali ajde, ako je trebalo da ovo izgubimo, a da košarkaši sutra pobede, onda neka bude", rekao je Bogdanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke