Bogdanović: "Mitrović i Vlahović ne mogu zajedno, bez bekova nema igre"

Autor: Mladen Heleta
petak 24.03.2023.
22:58
Izvor: Sportske.net

Rade u svom stilu.

Printscreen/Euronews
Printscreen/Euronews

Povezane vesti

Srbija je pobedila Litvaniju sa 2:0 na startu kvalifikacija za EURO, a RTS ništa nije menjao u odnosu na nedavni Mundijal u Kataru.

Fudbalski analitičari Rade Bogdanović i Miroslav Vjetrović su analizirali utakmicu u studijskoj emisiji, a Bogdanović je i pored pobede ponovio sve ono što je pričao tokom Svetskog prvenstva.

"Jesmo pobedili, ali rival je bio nedorastao, a ponovo nam je ogolio sve mane sa ovom formacijom koju igramo. Stvorili su nam šanse baš tamo gde smo najtanji, po bočnim pozicijama. Nemamo bekove, naši klubovi ih uvoze iz inostranstva, a bez bekova nema modernog fudbala. Pa šta ćemo raditi kada odemo na EP, a mislim da hoćemo, i kada nam dođu one ale. Nećemo se dobro provesti" rekao je Bogdanović i dotakao se srpskih napadača:

"Ja isto mislim kao i ranije. Mitrović i Vlahović ne mogu da igraju zajedno. Isti su tip igrača i smetaju jedan drugom u kretnji. Mogu protiv Litvanije, ali protiv jačih ekipa teško. A nas već u ponedeljak čeka teška i vruća utakmica u Podgorici. Eto jednog besplatnog saveta, mada selektor ima svoje pomoćnike, nije moje da savetujem", završio je Bogdanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke