Bogdanović prozvao Partizan, navijači već ogorčeni na crno-bele

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 04.11.2021.
23:33
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek direktan.

Screenshot - Youtube.com: Balkan Info
Screenshot - Youtube.com: Balkan Info

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović iskoristio je gostovanje na RTS-u da pozove FK Partizan da bude izdašniji u davanju finansijskih sredstava potrebnih za pomoć nekadašnjem golmanu Radovanu Radakoviću koji je nekada nosi crno-beli dres.

Već mesecima se prikuplja pomoć za lečenje teške bolesti bivšeg golmana, a Bogdanović je na njemu svojstven način prokomentarisao remi crno-belih protiv Genta kao povod da deo sredstava uplate za Radakovića.

"Raduje me što su osvojili bod zahvaljujući kome će dobiti određena sredstva i valjda će se setiti da Radakoviću uplate za lečenje, više nego što su do sada učinili. Od srca im želim dosta bodova da osvoje pa da taj novac preusmere na potrebnu stranu, pogotovu nekom ko je nosio njihov dres", naveo je Bogdanović dodajući da će crno-beli imati problem da u poslednja dva kola izbore drugo mesto u grupi.

Pojedini navijači su na ovu Bogdanovićevu konstataciju burno reagovali na društvenim mrežama i nema sumnje da će ovo pokrenuti lavinu komentara u srpskom fudbalu.

Podsetimo, Partizan je večeras remizirao u Gentu 1:1 i u sa zaostatkom od tri boda ulazi u poslednja dva kola grupne faze Lige konferencije. Crno-belima su još preostali mečevi protiv Anortozisa u Beogradu i Flore u Talinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke