Bogdanović: ''Stanojeviću, podnesi ostavku!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.09.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Hoće li novi sportski direktor Ivica Iliev sutra pokrenuti ''šok-terapiju''?

Nikola Gligic/Starsport.rs ©
Nikola Gligic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Izgledalo je pre par sezona kada je Partizan bio četvrti na tabeli, da od toga ne može gore, ali je onda posle jesenje titule prošle sezone usledilo katastrofalno proleće u kom su crno-beli jedva na kraju osvojili drugo mesto, a kola koja su prošle zime krenula nizbrdo nije uspeo ovog leta da zaustavi ni povratnik na klupu crno-belih Aleksandar Stanojević.

Ne samo da ih nije zaustavio, nego je njegov Partizan doživeo pravu blamažu eliminacijom iz kvalifikacija za sva tri evropska takmičenja, da bi sada i superligaši postali prevelik zalogaj za Partizanovu ''legiju prosečnih stranaca''.

Posle sinoćnjeg šokantnog poraza od OFK Beograda mnogi navijači Partizana očekuju nekakve šok-terapije, jer je već u ponedeljak ''većiti derbi'' protiv sve moćnije Zvezde, a iz kluba pokušavaju da ogorčenim navijačima sada zamažu oči promenom na poziciji sportskog direktora koja je došla prekasno da se bilo šta promeni do zime, jer je letnji prelazni rok završen. Osim za promenu trenera koja bi mogla da bude jedina šok-tetrapija do predstojećeg večitog derbija.

Povremeno se oglašavaju i nekadašnji Partizanovi asovi koji su nedavno potpisali Apel za spas Partizana, ali njihov glas ne dopire tamo gde bi trebalo, pa se u upravi kluba iz Humske i dalje ništa suštinski ne menja.

Danas se ponovo oglasio i nekadašnji krilni fudbaler Partizana Goran Bogdanović koji u izjavi za ''Informer'' nemoćno konstatuje da ga ''duša boli'' zbog Partizanovog dugogodišnjeg propadanja.

''Ovo je nemoguća situacija. Praktično je nemoguće izaći iz nje. Najviše me boli što ćute bivši igrači, koji su nekada igrali u Partizanu. Kada bi svi digli glas i rekli da više nećemo ovo da trpimo, onda bi se neke stvari pokrenule. Neka se krene ispočetka. Ako se niko ne pobuni i ne digne glas, još dugo će ovo trajati. Plašim se da bi ova godina mogla da bude najgora u istoriji Partizana, pa da dogodine ne igramo uopšte u Evropi 

Evo duša me boli... Uvek sam govorio da se za Partizan ne navija već da se Partizan voli. Ovi što su tu u klubu verovatno misle daj da opelješimo Partizan, da ga još više uništimo. Da li je moguće da se dovodi 14 stranaca i da su igrači iz DR Konga i Hondurasa bolji od naše dece? Pa, ako je tako, dajte da ugasimo i tu školu. Zato pozivam legende, ljudi, stanite uz nas, podržite nas, da dođe do nekih promena'', poručuje Bogdanović.

Konkretno, on smatra da Aleksandar Stanojević posle svih neuspeha ovog leta treba konačno da se povuče sa mesta šefa struke.

''Promenio bih trenera. Da sam na Stanojevićevom mestu, odmah bih podneo ostavku. Rezultati su ti loši, iz svakog takmičenja si ispao. Ko zna šta je tu posredi. Em sebe bruka, em mu ekipa ne liči ni na šta. 

Garantujem da bi to bolje izgledalo kad bi forsirao decu, a ne 13 ili 14 stranaca. Van pameti! Ni bolje ekipe iz jačih liga ne dovode toliko stranaca.

Evo derbi će za sedam dana. Stvarno ne znam šta će i kako će'', zabrinut je Bogdanović, ali je na kraju najavio i novi sastanak bivših igrača Partizana do kraja meseca, kako bi se stvari pokrenule sa mrtve tačke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Idiot bez morala i obraza
Tuesday, 17.09.2024
15:25

JUDA ILIEV PONOVO SE VRACA !

avatar
DIGNIMO BRE GLAS ,LEGENDE
Tuesday, 17.09.2024
15:24

BIZNISMENI ,PRIVREDNICI ,TOLE ,MIJATE ,LEGENDE KLUBA STO CITITE. KO JE BRE TAJ VAZURA DA NAS SVE ZAJEBAVA I NISTI NAM KLUB. 12 GODINA NAS PONIZAVA. A MI CUTIMO. STA CEKAMO I DOKLE !

avatar
SRAM VAS BILO IDIOTI HIJENE
Tuesday, 17.09.2024
15:20

STANOJE ,VAZURA N. NEDIC ILIEV STO DALJE OD KLUBA. ONI SU ZLO KLUBA SIBICARI I PROFITERI. NISTE NAM KLUB 12 GIDINA. A SVI CUTE ! ?