''Bolji čovek nije mogao da sedne na klupu Partizana!''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.06.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Vreme povratka velikih partizanovaca u klub.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle Milana Lole Smiljanića, koji se nedavno vratio u Partizan, kao trener omladinskog tima crno-belih, ovih dana se očekuje i zvanična promocija Aleksandra Stanojevića koji bi trebalo da nasledi Alberta Nađa na mestu šefa struke.

To će biti Stanojevićev povratak na klupu crno-belih posle dve sezone, a Smiljanić uverava da je to pravi potez čelnika kluba.

''Nekoliko puta smo sarađivali i odgovorno tvrdim - bolji čovek nije mogao da sedne na klupu Partizana. 

Stanojević ima neverovatnu energiju i u stanju je da iz svakog igrača izvuče maksimum. Nemam nikakvu dilemu da će sad to uspeti da uradi. Očekujem da će biti isti kao i ranije.'', poručuje ''Lola'' za ''Sportski žurnal''. 

Sa Stanojevićem na klupi, Partizan će ovog leta imati priliku da se treći put u klupskoj istoriji plasira u Ligu šampiona, ali će taj put biti veoma težak, jer crno-bele već u drugom kolu kvalifkacija očekuju dueli ili sa Dinamom iz Kijeva, ili sa Fenerbahčeom.

Ali, Smiljanić podseća da je Partizan sa Stanojevićem već napravio jedno slično čudo 2010. godine, kada su crno-beli izborili učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

''Sećam se da mi tada nismo imali ni sponzora, a igrali smo najjače takmičenje. To je bilo čudo. Ne sumnjam da će ponovo pokušati da uradi isto, dobro ga poznajem. Ponavljam, bolji čovek i trener nije mogao da sedne na klupu Partizana'', izjavio je Smiljanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke