Bolonja, Zvezda, Partizan, Lester... Mitrović za "Sportske" o tajnovitom transferu: "Pritiska nema"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 29.12.2021.
16:42
Izvor: Sportske.net

"Sportske.net" u razgovoru sa biserom sa Nišave o aktuelnim temama.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mladi ofanzivni vezni fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mitrović interesantan je nekolicini klubova, što iz Srbije, što iz inostranstva.

Navodno, Crvena zvezda i Partizan prate igre ovog "dragulja" iz redova Radničkog koji briljira u aktuelnom šampionatu sa svojih 19 godina. Rođen 2002. godine, Mitrović je uspeo da svoje prezime među strelce upiše već šest puta u dosadašnjem toku sezone. Stoga, izazvao je interesovanje klubova izvan granica naše zemlje. 

Italijanski mediji pišu da ga želi Bolonja, spominje se još Lester, sva ta pisanja dolaze do ofanzivnog fudbalera iz Niša, ali ga ne brinu.

"Medijska pažnja mi ne pravi neki pritisak, samo mi daje motivaciju da treniram još jače", započeo je Mitrović za "Sportske.net".

"Istina je da ima interesovanja od strane dosta klubova za mene", kratko je prokomentarisao i dodao da su imena tih timova tajna.

Šest pogodaka do sada, za momka od 19 godina na poziciji veziste, nije malo...

"Ocenio bih ovu polusezonu kao dobru za mene, ali smatram da mogu još više da napredujem. Ne bih imao ništa protiv da ostanem u Radničkom do leta, jako sam mlad i karijera je ispred mene", dodao je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke