Bomba u Super ligi - Lalatović pred promocijom u Novom Sadu!

Autor: Milovan Longinov
subota 04.03.2023.
10:38
Izvor: Sportske.net

Neverovatan scenario u najavi...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nenad Lalatović bi mogao da se vrati u Novi Sad, ali ne na klupu Vojvodine, već u - Mladost GAT! 

Prema poslednjim informacijama, novosadski klub želi Lalatovića na klupi kako bi pokušao da opstane u Super ligi. 

Dosadašnji trener Ljubomir Ristovski je dao ostavku posle serije loših rezultata, uprkos nedavnoj pobedi nad Partizanom u Humskoj rezultatom 0:4, pa uprava Mladosti traži novog šefa struke.

Da sve bude još zanimljivije, čitav posao bi mogao da bude završen u ponedeljak, kada niški Radnički gostuje upravo ekipi Mladosti GAT! 

Očigledno je da Lalatović uprava Radničkog nisu na istim talasnim dužinama, što su potvrdile i nedavne izjave trenera pošto je presedeo ceo meč na klupi na meču protiv Napretka.

Lalatovićev tim ima samo jednu pobedu u nastavku sezone, uz dva remija i dva poraza, a ekipa je bila na žestokom udaru posle ubedljivog poraza od Vojvodine rezultatom 1:4.

Deluje da ni Radnički ne bi imao ništa protiv da se rastane sa Lalatovićem, a čitav rasplet bismo mogli da dobijemo u ponedeljak u večernjim satima, nakon međusobne utakmice Mladost - Radnički, koja je na programu u 18.00 na "Karađorđu". 

Inače, ne treba zaboraviti da je Novi Sad Lalatovićeva druga kuća i da je to više puta ponavljao kada je bio trener Vojvodine i kada je napustio "staru damu". Takođe, svoju trenersku karijeru počeo je u Proleteru sa Slane bare, tako da bi mu ovo bio treći klub u Novom Sadu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke