Borivoje Ristić briljirao na Brdu, Danilo Pantić tragičar!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.03.2021.
18:05
Izvor: Sportske.net

Na kraju, po bod i jednima i drugima.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

U prvoj utakmici 27. kola Linglong Superlige Srbije, Čukarički je danas na Banovom brdu dočekao ekipu Radničkog iz Niša.

Njihov duel završen je bez pobednika i bez golova, rezultatom 0:0, ali je u finišu Čukarički propustio nekoliko odličnih prilika da dođe do pobede.

Najzaslužniji što Radnički nosi bod u Niš jeste golman i kapiten njihove ekipe Borivoje Ristić, koji je na ulasku u nadoknadu vremena odbranio ''zicer'' Danilu Pantiću, koji je bio u situaciji jedan na jedan posle odličnog dodavanja Docića, ali je Ristić izašao kao pobednik.

Par minuta kasnije, takođe u nadoknadi koja je trajala čitavih osam minuta, Ristić je zaustavio i udarac Rakonjca, takođe posle Docićvog centaršuta. Lopta se ponovo odbila do Rakonjca koji je potom pogodio i stativu, a u poslednjim sekundama meča, Docić je iskosa sa desne strane šutirao direktno u gol iz slobodnog udarca, Ristić je izbio loptu sa gol linije, domaći su tražili da se prizna gol, smatrajući da je lopta prešla gol liniju, ali sudija nije uvažio njihove primedbe, posle čega je odmah označio kraj utakmice.

Čukarički je ostao na četvrtom mestu sa 52 boda, Radnički je deveti sa 38.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke