Borjan ima još posla na "Mitiću", a onda poručio: "Pričajte šta hoćete, Milojević ima rezultate"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.04.2023.
19:41
Izvor: Sportske.net

Čini se da je dao glas za Miloša Milojevića za narednu sezonu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Borjan je istakao da ostaje i naredne sezone u redovima Crvene zvezde i da "ne zna šta bi trebalo da se desi pa da ode". 

"Ugovor mi traje do 2026. godine, ukoliko me posluži zdravlje i zaobiđu povrede, možda ga produžim na još godinu-dve. Nemam nikakav plan, ne znam šta bi trebalo da se desi da odem odavde, sjajno se osećam. Zvezdu doživljavam kao moju porodicu, koliko je volim pokazao sam milion puta, mada to ne treba ni da se pokazuje, ta emocija i energija prosto izlaze iz mene. Moj šestogodišnji sin Filip sada trenira u klubu kao i brat Nikola. Zvezda nije ljubav, to je život, porodična tradicija", rekao je Borjan u intervjuu za "Novosti". 

Kaže i da na "Marakani" ima još posla. 

"Otići negde, nije ta emocija kao ostati, s tim se složila i moja porodica. Srce je odlučilo da nije sve u parama, nije sve u inostranstvu i da ima mnogo toga lepog i u našoj zemlji Srbiji. A ima i na Marakani još dosta toga da se uradi, nadam se još lepih trenutaka".

Jedan od onih koji bi želeli Miloša Milojevića naredne sezone u klubu jeste i Milan Borjan. 

"Vladan Milojević me je doveo, gledao sam ga kao oca, brata, prijatelja i psihologa. Kad god sam imao neki problem, mogao sam da odem kod njega. Deki Stanković je veliko ime, mnogo zna o fudbalu. Ima eksplozivan temperament, femomenalan je čovek i siguran sam da će biti vrhunski trener kao što je bio igrač. Miloš Milojević ima znanje, ostvario je sa ekipom skladan odnos i dobru atmosferu.. Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali njegovi rezultati i ova bodovna razlika sve pokazuju. Ništa nije slučajno", rekao je Borjan. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke