Borjan ima samo jednu želju, a Bufonu poručuje: "Vrata su mu otvorena"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 01.07.2021.
22:20
Izvor: Sportske.net

Imao je drugih opcija.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ponovio je da želi da završi karijeru na stadionu "Rajko Mitić" i postane legenda kluba.

Uprkos ponudama, za koje je rekao da ih je bilo, Borjan ističe da mu je želja da nastavi da brani boje aktuelnog kluba i u Beogradu okonča svoju karijeru.

"Bilo je ponuda, moja želja je da završim karijeru u Zvezdi. Želim da budem legenda kluba. Sada je sve na upravi da li će da me prodaju i kakve planove imaju. Moja i želja moje porodice je da ostanemo ovde. Ovo je moja druga kuća", iskren je Borjan.

Tokom današnjeg dana pojavila se informacija, o kojoj smo pisali, da je Đanluiđi Bufon bio u kontaktu sa Crvenom zvezdom i mnogim drugim klubovima, no izabrao je Parmu. Borjanu njegov dolazak ne bi smetao.

"Da li je istinita ili nije ne znam. Ako je istina vrata Zvezde su svima otvorena, prija da imam dobru konkurenciju kao što imam sa Popovićem, Gordićem i Ćopićem, tako da dobrodošao je", istakao je Borjan uz osmeh.

On je dodao da ga drugi golman ekipe Zoran Popović čini samo boljim.

"Da Popović ne igra ovako dobro možda ni ja ne bih branio ovako dobro. Veliki je radnik, to me čini srećnim i daje mi snagu da radim još više. Ćopić i Gordić su dva izvanredna golmana koji treba dosta da rade, napreduju. Zvezda ima budućnost", naveo je kapiten crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke