Borjan ima više problema, Stanković: "Ovako se osvajaju titule"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 27.04.2022.
20:56
Izvor: Sportske.net

Zvezda bolja od Čuke.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je pobeda protiv Čukaričkog onakva s kojom se osvajaju titule, dok je njegov kolega sa suprotne strane Milan Lešnjak kazao da ništa ne zamera svom timu.

Akutelni šampion Srbije je slavio u duelu sa Čukaričkim minimalnim rezultatom. Nije im bilo lako, "brđani" su ih namučili i imali nekoliko dobrih prilika, ali pogodak El Fardu Bena u drugom delu rešio je pitanje pobednika.

"Kad neko dođe organizovano, a ima takav kvalitet kao oni, mladost, poletnost, hrabrost i organizovanost, nije lako... Bilo je dosta grešaka, što zbog terena, što zbog nas samih. Ovako se osvaja titula, ne može svaka utakmica da bude briljantna kao što je to bilo u Bačkoj Topoli. Borba do kraja, malo na iskustvo, dosta na hrabrost", kazao je Stanković, pa otkrio kakvo je zdravstveno stanje Milana Borjana koji se u nekoliko navrata našao na travi "Marakane" zbog bolova.

"Borjan je prvo osetio bol u mišiću, zatim je dobio jedan udarac u potkolenicu. Kapitenski je ostao na terenu. Želeli smo da ga zamenimo, ali on nije hteo da izađe. Kako on, tako i ostali momci pokazuju posvećenost dresu. Čeka nas još teže gostovanje u Novom Sadu, ali ako želiš da osvojiš titulu, moraš da pobeđuješ u ovakvim utakmicama".

Milan Lešnjak, koji je svojevremeno na klupi Čukaričkog uspeo da savlada Crvenu zvezdu na "Marakani", sada nije bio toliko uspešan, ali je njegov tim pružio zavidan otpor protivniku.

"Zvezda je kvalitetan tim, to se i sada videlo. Trudili smo se u bloku da stojimo onako kako treba. Mislim da smo gol olako primili, spremali smo se za taj način igre. Ne mogu momcima ništa da zamerim i mislim da su se dobro predstavili", zaključio je Lešnjak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke