Borjan je "bivši" - Izraelci u trci za Zvezdinog golmana!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 01.06.2023.
08:59
Izvor: Sportske.net

A možda se opredeli i za Srbina.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar posle samo nekoliko dana provedenih u ulozi šefa struke srpskog šampiona povuka je radikalan potez i saopštio standardnom čuvaru mreže i kapitenu Milanu Borjana da ga ne vidi kao prvu opciju za narednu sezonu.

U međuvremenu Zvezda je krenula po novog golmana, a kako navodi "Žurnal" Baharove želje su dvojica njegovih sunarodnika, reprezentativaca Izraela Omri Glacer i Daniel Perec.

Glacer je isklusniji. Čuvar mreže Hapoel Ber Ševe ima 27 godina i prvi je izbor u reprezentaciji Izraela. Ima ugovor sa sadašnjim klubom do leta 2026. godine, a njegova tržišna vrednost procenjuje se na oko 1.400.000 evra.

Druga opcija je mlađi, 22-godišnji Perec, koji brani za Makabi Tel Avivi. On je rezerva Glaceru u reprezentaciji, dok je u Makabiju neprikosnovena "jedinica". Poseduje veliki potencijal i skuplji je od Glacera. Procenjuje se na oko 2.500.000 evra, a ugovor sa Makabijem ističe mu na leto 2024. godine.

Pored dvojice Izrealaca, sa Zvezdom se povezuje i najbolji golman Poljske lige Vladan Kovačević. I on je pod ugovorom sa svojim sadašnjim klubom, šampionom Poljske Rakovom i to do leta 2026. godine. Njega je Baharu predložila skautska služba crveno-belih na čelu sa Markom Marinom, uz odobrenje sportskog direktora Mitra Mrkele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke