Borjan o Baharovoj Zvezdi: ''Došli su skupi igrači, Glazer je neverovatan''

Autor: Darko Mitrović
subota 04.11.2023.
22:20
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Doskorašnji Zvezdin kapiten prisustvovao je večerašnjoj pobedi crveno-belih.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Milan Borjan je bio taličan Crvenoj zvezdi večeras u utakmici 14. kola Superlige protiv Radnika iz Surdulice. Zvezda je taj meč na ''Rajku Mitiću'' dobila sa 3:1, a Borjan je iskoristio priliku da se vidi sa svojim doskorašnjim saigračima.

Znate već da Borjan ove sezone igra u Slovanu iz Bratislave kao pozajmljen igrač, pa se nada da će se možda već na leto vratiti na ''Marakanu''.

''Ova energija ovde je neopisiva. Uvek postoji želja da se vratim i Bože zdravlja hoću jednom. Imam ugovor sa Slovanom do juna, a onda još dve godine sa Zvezdom, pa videćemo šta će biti'', rekao je Borjan, a prenosi ''Informer''. 

Kako ocenjuje svog naslednika na Zvezdinom golu, Izraelca Omrija Glazera?

''Glazer je neverovatan, ima neverovatan refleks. Vidi se da je dobar golman, baš smo pričali, samo treba da nastavi dalje. Kiks se desi svakom, i meni se dešavao milion puta kiks. Glazer zna gde je došao, u kakav klub, samo neka nastavi da veruje u sebe. Ima i dobru konkurenciju u Popoviću i Vasiljeviću. Samo neka nastavi da brani dobro, da izdiže ekipu i da se pobedi u ligi šampiona i da se prođe dalje'', naglasio je Borjan.

On veruje da je Zvezdina kriza prošlost i da će se to potvrditi i protiv Lajpciga u četvrtom kolu Lige šampiona, takođe na ''Rajku Mitiću''.

''Bitno je da su momci pobedili, što je dobro. Sad dobro da se skoncentrišu i da dobiju Lajpcig i obraduju navijače. Gledam utakmice, treba uklopiti nove igrače i stručni štab. Ima i uspona i padova, ali to je sasvim normalno. Zvezda je veliki klub, mora da melje svaku utakmicu, svaki ovaj novi igrač mora da zna kakav dres nosi. Mi smo to znali svaki put. I kad je išlo loše, davali smo sve od sebe, jer smo čuli huk sa tribina. Ova Zvezda je danas dobro izgledala. Biće to mnogo bolje, samo da momci veruju i nastave dalje. Zvezda uvek mora da ide na pobedu, velika su očekivanja. Došli su novi, skupi igrači. Napravljeni su veliki potezi u prelaznom roku'', zaključio je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke