Borjan otkrio aduta pred derbi, navijači ovo moraju da čuju

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 22.02.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Veruje da će promašaji doći na naplatu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Golman i kapiten FK Crvena zvezda Milan Borjan sumirao je utiske iz prethodnih nedelju dana, nakon duela protiv Radničkog i Proletera, a zatim istakao samopouzdanje pred predstojeći večiti derbi protiv Partizana.

Zvezda zaostaje pet bodova u odnosu na Partizan. Nešto slabija efikasnost u prethodne dve utakmice ne brine Borjana, uverenog da će promašaji iz spomenutih mečeva kad-tad doći na naplatu.

"Dve pobede i prolaz u narednu fazu Kupa Srbije svakako govore da smo na pravi način ušli u prolećni deo sezone. Naravno da uvek može bolje, kao i da su nam noge "teške" posle priprema, ali je činjenica da u nekoliko navrata nismo imali ni sreće, te da su se protivnički golmani zaista dobro "razbranili" protiv nas. Međutim, jednom će krenuti da ulazi sve ono što treba i sve će doći na svoje", uveren je Zvezdin golman u razgovoru za klupski sajt.

Jedva čeka da u nedelju ističi na najveću smotru fudbala, a ono što uliva nadu navijačima je izjava da crveno-beli vole velike utakmice te da ih one inspirišu.

"U nedelju nas čeka najveća utakmica srpskog fudbala, svi znamo šta zvezdaši od nas očekuju, nema potrebe da se to posebno napominje. Fokusirani smo u potpunosti na derbi, a mnogo puta do sad smo pokazali da volimo "velike" utakmice i da tada pružamo najbolje partije. Mene derbiji uvek posebno inspirišu, baš zato što znam koliko je ta utakmica važna navijačima", kazao je reprezentativac Kanade, koji se u prethodnim danima može pohvaliti sa čak pet odbranjenih penala u dve utakmice.

Istakao je posebnu zahvalnost navijačima, na čijim krilima je Zvezda najpre eliminisala niški Radnički na penale u Kupu, a zatim i u finišu meča odnela bodove Proleteru iz Novog Sada.

"Nadam se da će ih biti što više na stadionu, ne samo u nedelju, već i do kraja sezone, a verujem da će i oni biti u istom raspoloženju kao mi do 26. maja - samo Zvezda i baš zbog toga verujem da svi zajedno možemo da napravimo velike stvari. Pozivam ih da dođu na stadion, daju nam vetar u leđa, a mi ćemo znati kako da im se zahvalimo", zaključio je Zvezdin čuvar mreže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke