Borjan stao u odbranu Pavkova: "Tragičar? Ko ga osuđuje nije pravi zvezdaš!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.08.2022.
23:39
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Kapitenski, nema šta.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli večeras da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" odigrali nerešeno 2:2 sa Makabijem iz Haife, u revanš meču plej-ofa.

U prvom meču Zvezda je u Izraelu poražena sa 2:3, a kapiten Zvezde Milan Borjan je u izjavi za Arenu sport istakao da se ekipa okreće narednim izazovima.

"Moglo je bolje, uvek može, ali Bože moj, nekad imaš sreće, nekad ne. Preponosan sam na svoju ekipu, dali smo svoj maksimum, ispali smo, ali idemo dalje. Igramo Ligu Evrope takođe veoma jako takmičenje, da se borimo za titulu kako bi se direktno plasirali u Ligu šampiona sledeće godine. Treba da se skoncentrišemo na sledeće dve utakmice u ligi, da dobijemo obe što bi moglo da nam donese i titulu zbog Večitog derbija", rekao je Borjan.

On se osvrnuo i na autogol Milana Pavkova i statusa tragičara na ovom susretu.

"Kakav tragičar? Milan Pavkov nam je doneo mnogo sreće, onaj koji ga osuđuje nije pravi zvezdaš. Pavkov je pokazao mnogo puta i doneo nam mnogo radosti, ko god osuđuje ove igrače, nije pravi zvezdaš", kazao je kapiten Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke