Borjan svojim saigračima: "Trebalo bi da vas bude sramota!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 26.04.2023.
21:10
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde oštar prema saigračima.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su 0:0 u 170. "večitom" derbiju odigranom pred praznim tribinama u Humskoj večeras protiv Partizana.

Crveno-beli su pre najvažnije utakmice u srpskom fudbalu po šesti put uzastopno osovjili šampionsku titulu, ali su večeras bili daleko od igre kakva bi zadovoljila navijače.

Utisak je da je Partizan bio bliži golu, a jedan od najzaslužnijih za Zvezdin remi bio je kapiten Milan Borjan koji je u nekoliko navrata sačuvao mrežu svog tima.

"To mi je posao da branim sve što ide ka golu, derbi kao derbi bez publike je katastrofa, najveća utakmica u našem fudbalu bez publike je sramna. Tako je bilo, prvo poluvreme smo odigrali dobro, drugo slabije, falila je sredina, ali generalno dobro, nismo izgubili utakmicu u sezoni, što je bitno, ali trebalo je da pobedimo", jasan je Borjan.

Izgledalo je da fudbaleri Crvene zvezde večeras nisu bili dovoljno motivisani protiv "večitog" rivala, a takav pristup razljutio je njihovog kapitena.

"Ne treba motivacija, derbi je. Motivacija mora da postoji, to svi znaju, taj koji nije bio motivisan, treba da ga bude sramota. On ne zna šta znači derbi, ne zna šta znači ova utakmica našem klubu. Moraš da pobediš ovde", nije štedeo saigrače Borjan, koji nije želeo da imenuje na koga je mislio, a onda pokušao da pronađe opravdanja.

"Jednostavno, umor, trenirali smo jako. Dosta su nam misli na tom Kupu, da osvojimo duplu krunu i ove godine, malo je teško, ali derbi je derbi i moraš biti motivisan. Čestitao bih Partizanu, ali i mojim momcima, najbitnije da nismo primili gol", kazao je on.

Na kraju kapiten crveno-belih podsetio je na uspehe crveno-belih i činjenicu da će predstavljati Srbiju u Ligi šampiona naredne sezone.

"Zvezda pokazuje da raste iz godine u godinu, da je pravi klub, organizovan klub i to se pokazuje na terneu. Mi smo uzeli titulu šest kola pre kraja, što pokazuje da imamo odličnu ekipu i da se dobro radi, treba da nastavimo ovako, čekaju nas izazovi u narednoj sezoni, ali idemo da pobedimo i da Zvzedu vratimo gde je mesto, a to je Liga šampiona", zaključio je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke