Božinov otvoreno o Tomiću i dvojici saigrača!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2016.
21:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najbolji strelac Partizana u Superligi ove sezone nagovestio je povratak u golgetersku formu, posle par utakmica u kojima je ''grejao klupu''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Forma Valerija Božinova prilično je oscilovala od početka sezone i opšti je utisak da se od bivšeg bugarskog reprezentativca očekivalo više u crno-belom dresu.

To se pogotovo odnosi na evropske utakmice, u kojima jesenas nije uspeo nijednom da se upiše u strelce.

Utisak je popravio golovima na domaćoj sceni, ali se na startu prolećnog dela sezone nije proslavio. Posle poraza od Crvene zvezde, trener Tomić ga je preselio na klupu, nije igrao u mečevima sa niškim Radničkim, ali se vratio u tim protiv Spartaka u Kupu i Čukaričkog u prvenstvu.

Na Banovom brdu je postigao i pobedonosni gol za Partizan, u trijumfu rezultatom 2:1, čime je najavio povratak u željenu formu.

Mnogi su spekulisali da je njegov odnos sa trenerom Ivanom Tomićem ''zahladneo'' posle pomenute selidbe na klčupu za rezerve, ali u intervjuu ''Novostima'' Bugarin uverava u suprotno.

''Teško je sedeti na klupi, tako je i meni bilo posle derbija, ali trener i ja smo stalno razgovarali, nikakvih problema među nama nije bilo. Hvala Tomiću za šansu koju mi je pružio u Kupu i protiv Čukaričkog, verujem da ću mu na najbolji način vratiti igrama i golovima'', istakao je Božinov.

Za pomenuti gol protiv ''Brđana'' zaslužan je Nemanja Mihajlović koji mu je asistirao tom prilikom, a Božinov o mladom fudbaleru ima sjajno mišljenje.

''Neca je top igrač, raste iz utakmice u utakmicu i uopšte ne sumnjam da će imati veliku karijeru'', konstatovao je Božinov.

A ako Mihajlović zaslužuje pohvale, kapiten Saša Ilić iz dana u dan bukvalno impresionira Božinova.

''Neverovatan je! Nemam reči da opišem koliko znači ekipi, kako igrački, tako i savetima. Nadam se da će zdravlje da ga posluži, meni je mnogo lakše kada je Saša Ilić na terenu'', poručio je Božinov.

A šta je Saša Ilić rekao o svojim budućim planovima u vezi sa Partizanom, možete da čitate OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Sunday, 27.03.2016
10:10

Nijedan od vas od leta vise ne bi smeo da igra u Partizanu, navijajte koliko god hocete za klub, ali Sale i ti morate da shvatite i prihvatite koliko (ne) mozete!!!

avatar
Sunday, 27.03.2016
05:20

Bumbar, kome treba bumbar #debeo_i_star

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 26.03.2016
23:46

Bas je Casa Ilic lijepo posavjetovao mladje igrace nakon Augsburga, kada je u medijima iskritikovao Andriju i Brasanca

avatar
paok
Sunday, 27.03.2016
09:58

Nek ti jedini komentarises nase vesti. Bas bi bilo cudno da te nema. Pa jel kapiten ne sme nista da kaze i to jos mladjim igracima.

avatar
Klub Paradoksa
Monday, 28.03.2016
03:37

Eno Ibanjeza ne mogu da istjeraju iz Jilla u BN! Ubio se ko zvijeda! Po drustvu koje ga je kolalo mogu samo da nagadjam kakve ce bolestine da ponese u bgd!

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 27.03.2016
14:30

I treba da im kaze i da ih kritikuje ali u 4 oka,a ne na sva zvona, trebali su da mu uzvrate ova dvojica kada je pobjegao od Ibanjezovog suta u derbiju, ali pokazali su da su veci ljudi od njega