Božović: "Imamo kvalitetan tim"

Autor: Beta Beta
petak 12.06.2015.
12:02
Izvor: Beta

Iako mu je na raspolaganju tek delimičan sastav, Miodrag Božović veruje da njegova ekipa poseduje kvalitet neophodan za borbu za najviši plasman.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalara Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da crveno-beli poseduju kvalitet i da uz nekoliko pojačanja mogu da se bore za "najveći plasman".

"Mislim da ova ekipa poseduje kvalitet."

"S obzirom na to da je praktično otišao samo jedan igrač, Darko Lazović, mislim da nismo mnogo izgubili i da sa dva-tri kvalitetna pojačanja možemo da se borimo za najveći plasman
", rekao je Božović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za novu sezonu, a na prozivci u Ljutice Bogdana, osim igrača iz omladinskog pogona, nije bilo novih imena.

Na pitanje novinara kada će imati iskonstruisan sastav, jer ove godine sezona počinje ranije i da Zvezda prvi meč (u kvalifikacijama za Ligu Evropa) igra već 2. jula, Božović je rekao da se nada da će do 18. jula, kada počinje Super liga Srbije, znati sastav ekipe.

"Ne možemo da se pojačavamo samo da bismo rekli da smo se pojačali. Treba da pronađemo igrače koji odgovaraju Zvezdi, a uopšte nije lako naći dobre igrače. Ne smemo da pogrešimo u dovođenju igrača. Polako, kada bude bilo vreme, onda ćemo pričati o pojačanjima"
, naveo je Božović.

On je naveo da će njegova ekipa pokušati da se što bolje pripremi, bez obzira što sezona počinje ranije.

"Svi smo u istoj situaciji, nema šta da se žalimo. Pokušaćemo da se pripremimo za prve utakmice, vrlo je teško reći da možemo biti 100 odsto spremni, ali ni naši protivnici neće moći da se pripreme onako kako oni žele"
, rekao je Božović.

"Mi treba da pokušamo da napravimo što bolji rezultat u Ligi Evrope. Ipak, treba imati u vidu da je veoma teško tempirati formu za tri nedelje"
, dodao je on.

Crveno-beli putuju 16. juna u Sloveniju na pripreme, gde će odigrati tri pripremne utakmice sa Slovanom Gradec (17. juna), sa Krkom (20. juna) i sa Karpatima (25. juna).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Friday, 12.06.2015
15:41

Je l' on grof ili baron?

avatar
mibo$$$.
Friday, 12.06.2015
12:59

Lalatović je tako govorio prosle godine pa je trazio Mrdju Milijasa i Daudu..

avatar
Realan 1
Friday, 12.06.2015
12:06

Videli smo svi taj kvalitet.Jos kada dodas da vam je najbolji igrac Lazovic otisao, ne mozes nikako reci da niste oslabljeni.