Braga iscrpila Ivanića, hoće li biti spreman za derbi?

Autor: Darko Mitrović
petak 17.09.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ne pamti ovakav meč!

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Mnogo toga je Mirko Ivanić prošao sa Crvenom zvezdom, ima već i ogromno iskustvo u evropskim utakmicama, ali posle sinoćnjeg duela sa portugalskom Bragom na ''Rajku Mitiću'' i pobede od 2:1, priznao je da je u finišu meča jedva stajao na nogama, jer su ga grčevi stezali u listovima obe noge.

''Mislim da ćemo narednih dana sumirati utiske. Ne pamtim da smo imali ovako tešku utakmicu na našem terenu, znamo i osetili smo sve na svojoj koži. Bili smo svesni da će biti ovakav posed lopte i da će oni kontrolisati loptu.  Znali smo da ćemo čekati šanse i polušanse i da ćemo morati da ih iskoristimo ako želimo pobedu. Uspeli smo u onome što smo naumili'', istakao je Ivanić.

Već u nedelju je večiti derbi, ali za očekivati je da će Ivanić do tada povratiti energiju i zauzeti svoje mesto u startnoj postavi.

Posle duela sa Portugalcima se osvrnuo i na atmosferu na tribinama i veliku pomoć koju je i ovoga puta Zvezda imala od strane svojih navijača.

''Znači nam podrška navijača i nadam se da će ih biti sve više u nastavku sezone. Daleko je sve oko prolaska, jer ima još pet utakmica, ali je važno što smo počeli pobedom. Sada treba da se odmorimo i nastavimo dalje. U nedelju nas čeka derbi'', zaključio je Ivanić, a prenosi klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke