Braga istakla Zvezdu kao najtežeg rivala

Autor: Sportske Net
sreda 15.09.2021.
19:10
Izvor: Sportske.net

Ipak, veruju u kvalitet svog tima i najbolji rezultat.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra od 18:45 dočekuje Bragu u prvom kolu Lige Evrope, a predsednik portugalskog tima Antonio Salvador istakao je jačinu crno-belog tima, naglašavajući da je to najteži protivnik u grupi za Bragu. Pored ove dve ekipe, grupu F čine  Mitjiland i Ludogorec. 

"Očekivanja su visoka, krećemo ovo evropsko takmičenje sa verom u sebe i u naš potencijal. Braga ima istoriju u ovom takmičenju, redovno je član grupne faze i skoro uvek je prolazila dalje. Iako u našoj grupi nema velikih imena, grupa je veoma teška, ujednačena. Crvena zvezda je teoretski najteži rival sa kojim ćemo se suočiti, ali znamo naš kvalitet i koliko vredimo. Spremni smo za utakmicu i nadamo se pobedi", rekao je Salvador.

Braga se nije proslavila u dosadašnjem toku prvenstva. Ostvarila je dva remija, pobedu i poraz, a predsednik je svestan da će morati bolje u nastavku.

Znamo da moramo da ostvarimo više i bolje od onoga što smo uradili na početku ovog prvenstva, mnogo više i bolje nego što smo to učinili u prošloj utakmici protiv Fereire jer kvalitet nije dovoljan da pobedimo, moramo da radimo, da budemo agresivni, da trčimo i sve to moramo da pokažemo već sutra. Braga mora da uđe u svaku utakmicu sa ciljem da pobedi. Znamo da nećemo uvek slaviti, ali moramo da pružimo maksimum, da i kad izgubimo budemo svesni da smo dali sve od sebe", zaključio je Salvador.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke