Bravo, ''Orlići''! Srbija pobedila 11:0, osam golova dale Zvezdine nade, a još tri Vošin biser!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.10.2021.
20:07
Izvor: Sportske.net

U senci evropskih mečeva Zvezde i Partizana, zablistale mlade snage.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Kadetska, U17 reprezentacija Srbije silovito je večeras započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Ekipa koju je selektirao Radovan Krivokapić večeras je  u Staroj Pazovi deklasirala reprezentaciju Lihtenštajna rezultatom 11:0!

Na prvi gol čekalo se 15 minuta, kada je Šljivić ''načeo'' goste, a onda su golovi počeli da padaju ''kao na traci''.

Bubanj je u 23. minutu povisio na 2:0, šest minuta kasnije Milošević je postigao treći gol, a Jovan Šljivić je svojim drugim golom u 36. minutu povisio na 4:0, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Svoj drugi gol Mateja Bubanj postiže u posle pet minuta igre u drugom poluvremenu, a dva minuta kasnije se i Milošević drugi put upisao u strelce za 6:0.

Isti igrači pogađali su i u 53. i 56. minutu, pa i Bubanj i Milošević mogu da se pohvale het-trikom. Inače, Bubanj i Šljivić su članovi Crvene zvezde, a Milošević igra za kadetski tim Vojvodine.

Do kraja, istakli su se i još dvojica Zvezdinih kadeta - Mateja Radonjić svojim golom u 75. minutu i Mirko Nikolašavić sa dva gola u 86. i 90. minutu za konačnih 11:0.

Već za tri dana reprezentacija Srbije igraće protiv Bugarske, a 27. oktobra rival će nam biti selekcija Hrvatske. Dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe plasiraće se u drugu fazu kvalifikacija, plus četiri najbolje trećeplasirane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke