Bravo! Partizan spreman za novu sezonu, porazio francuskog velikana!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.07.2019.
19:50
Izvor: Sportske.net

Odličan Partizan protiv Bordoa.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je uspeo da savlada Bordo u najtežem pripremnom meču za novu sezonu i to rezutatom 2:1 (1:0). Savo Milošević je mešao karte, dao šansu velikom broju fudbalera koji su tu šansu i iskoristili.

Umar Sadik je bio na skeneru i odigrao je sjajno prvo poluvreme koje je na kraju krunisao i golom. Bio je veoma opasan od samog starta.

Moramo napomenuti i agilnog Sumu koji je izgleda pronašao sebe u Partizanu i nemojte se iznenaditi ukoliko dobije pravu šansu u novoj sezoni. Upravo je on poslao loptu Sadiku koji je uspeo da prevari golmana protivnika i da pošalje loptu u mrežu za 1:0 u 42. minutu.

Gol pogledajte OVDE.

Bojan Ostojić je bio sjajan u defanzivi, pokazao je da je zasluženo ostao u dresu Partizana, a na drugoj strani je i Filip Stevanović imao priliku da postigne gol.

Do 2:0 crno-beli stižu u 78. minutu utakmice, korner je izveden sa desne strane, nakon Miletićevog šuta lopta dolazi do Smiljanića koji sa par metara šalje loptu iza golmana Koštila za velikih 2:0!



U nastavku je Bordou trebalo samo dva minuta da se vrate u meč, i to preko preiskusnog Žimija Brijana.

Do kraja susreta nije bilo više šansi, zasluženo je Partizan slavio i izgleda da je potpuno spreman za novu sezonu.

PARTIZAN: Stojković (od 60. N. Stevanović) - Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević (od 46. Brežančić) - Zdjelar, Šćekić (od 75. Smiljanić) - Tošić (od 46. Lutovac), Suma (od 60. L. Pavlović), Ivanović (od 60. Stevanović) - Sadik (od 60. Ožegović).

BORDO: Kostil - Kvateng, Pablo, Bajes, Punđe, Loten, Su, Mansini, De Previj, Dijara, Bakva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek B.
Thursday, 11.07.2019
10:37

Bravo za Partizan, iako sam navijač Zvezde, raduju me ovakvi rezultati naših klubova. Međutim , vidim po komentarima neku vrstu euforije kojoj ne smije biti mjesta. Lako se zaboravlja da je Partizan zimus pobjedio Šahtjor i to prilično lako a da je zatim igra Partizana bila u najblaže rečeno loša (u nastavku sezone). Ako želimo jaku ligu, jake klubove onda se isti ne smiju zadovoljavati jakim "skalpom" na pripremama. Partizanu slede kvalifikacije za Ligu Evrope, i tu se mora ući s maksimalnom ozbiljnošću ali i sa dodatno ojačanim timm. meni lično ovo ne deluje baš nešto na velikom nivou (trenutni sastav Partizana) naročito ako do kraja prelaznog roka odu Gomeš i Pavlović, a posebno ako još neko "neplanski" ode. U svakom slučaju, sve čestitke za pobjedu protiv Bordoa

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 12.07.2019
11:28

Partizan prosle sezone uopste nije lose igrao, vec su ga sudije krale, a u samo par utakmica nije nadigrao protivnike i sa onakvim sudnjem. Kraj cele diskusije! Kada se sudi isto svima onda mozemo da pricamo o igri i rezultatima u zvezdinoj ligi. Laznim rekorderima i vicerekorderima cestitke sto su uspeli da izvuku nereseno, odnosno poraz od 2 razlike.

avatar
magister
Thursday, 11.07.2019
00:54

Realno i po kvalitetu - pripremna utakmica, ali još jednom pokazuje da Partizan može i verovatno treba da igra - tvrdo, i sa dva vezna (što ne volim, ali vidim da igru čini čvršćom, a i ostavlja više prostora napred). Ne znam gde se izgubio Šehović, koga nikad nisam gledao lošeg, ali se Savi izgleda ne dopada? On je odavno ušao u prvi tim i svaki put pokazao puno. I dalje se nadam da će Savo vratiti u sastav Zakarića i Nikolića, i pojačati konkurenciju u napadu, Partizanu je tako veliki ulog u igri - Liga Evrope, da je ipak najbolje vratiti i Gomeša. Gomeš i Sadik u napadu, a obojica umeju da se izvuku na krilo, mogli bi biti opasan tandem. Mislim da je Ivanović - totalno van forme. I Zakarić i Nikolić - ne bi mogli da odigraju tako slabo.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
18:07

Meni uopste nije jasno sta se tacno desava sa Goranom, odavno je kao vec prodat, a zapravo jos uvek nije...

avatar
pfc11
Wednesday, 10.07.2019
22:54

Rekao Sam odavno da suma zna da igra fudbal I mislim da Sam bio u pravu.E da je jedan Jos mladji u Tim Koji zna da igra poput sase ilica mi bi imali dobar Tim.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 10.07.2019
21:15

Bila je još jedna velika šansa za Partizan preko Lutovca koji je sam izašao ispred golmana proigran od strane Zdjelara koji je takođe u Partizanu dosta ofanzivno napredovao, međutim Lutovac je neuspešno pokušao da lobuje golmana, što je možda i posledica toga da Partizan trenira prepodne na dan pripremnih utakmica.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
18:04

I ja sam to hteo da im napisem, ali, kad sam video da nisu cak izbacili ni sastav sa izmenama nego da je to "Zimija Brijana" bilo poslednje sto su napisali, odustao sam jer sam shvatio da se nama ne posvecuje paznja.

avatar
aeon
Friday, 12.07.2019
01:02

Tačno da je Zdjelar napredovao u ofanzivnim - zadacima pomoćnog kreatora igre, ali mislim da je tu dubinsku dao Lola.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 10.07.2019
20:12

Dobar teren i dobro suđenje su bili preduslovi da Partizan pokaže da je bolji od Bordoa međutim ne treba se time zadovoljavati jer Partizan čekaju mnogo teži protivnici u Ling Lol Ligi u vidu domaćih sudija i loših terena. Zato Partizan mora da dovede: levo krilo koje će rešavati utakmice, još jednog napadača-golgetera i ofanzivnijeg zadnjeg veznog. Što se tiče same utakmice St. Pavlović je kvalitetom odskakao kao da je na teren upao iz nekog od najvećih klubova, definitivno uz De Light najtalentovaniji štoper na svetu, a već sada po kvalitetu zaslužuje dres A reprezentacije Srbije, Ostojić takođe pokazao kvalitet, Tošić i Ivanović su morali konkretnije da završavaju svoje akcije šutom ili pasom unapred, a ne nazad, a taj pas nisu imali jer niko od njih računajući i Sumu ne ulazi iz drugog plana i to najveći problem u napadu Partizana. Kada su ušli F.Stevanović i Lutovac pokazali su sve što treba krila da rade, prodor, šut, centaršut, ulazak iz drugog plana u sam špic i oni bi po profilu mnogo više odgovarali Sumi i Sadiku koji zna da se izvuče u stranu i pobegne, a ostavi prostor u sredini za saigrače. Lutovac mora da igra pre Ivanovića, samo je pitanje da li on levo ili Tošić. Pominju se Kavalaro, Asano i Karlos Eduardo. Kavalaro nije krilo, niti je golgeter, a niti je bolji od L.Pavlović tako da ne može da bude ni druga opcija. Asano nije krilo, a nije ni strelac, špic je i polišpic, ali takve konstitucije nam neće mnogo koristiti jer nema golove. Karlos Eduardo je bivši brazilski reprezentativac i zna da da gol, a problem eventualne nediscipline može da se reši stavkama u ugovoru. Kako god Partizanu trebaju još 2 igrača koji će davati golove jer igra nije problem, Partizan je i danas gazio Bordo, ali je nedostajala opasnosti i konlretnost u napadu. Zašto ne objavljujete komentare na svim vestima? Jel to nekog toliko pogađa istina da zvezda sa poštenim suđenjem 180 min nije dala gol, ne može ni Suduvi da da, a da ne pričamo o Bordou.

avatar
Zakarije Suraka
Wednesday, 10.07.2019
20:52

Pavlovic je penal napravio.Ćelavi je klasa za sve,i Suma ako ga razograju.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 10.07.2019
21:17

Da li iko procita tvoj komentar do kraja? :D

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 10.07.2019
20:01

Suma je pozvan na informativni razgovor i ovakva forma je rezultat toga:-D

avatar
Mani2
Wednesday, 10.07.2019
19:54

Bordeaux igrao sa juniorima

avatar
samo navijač
Wednesday, 10.07.2019
20:14

bravo ya profilnu sliku, govori puno o tebi

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 10.07.2019
20:15

Sedam standardnih prvotimaca plus dva nova pojacanja iz Oksera i Nanta.

avatar
Maksimus
Wednesday, 10.07.2019
19:54

Treba se jos pojacati