Bravure Nemanje Tomića, Radnički lako sa Jagodinom!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.02.2021.
19:34
Izvor: Sportske.net

Iskusni vezista dočekuje drugi deo sezone u odličnoj formi.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Ekipa kragujevačkog Radničkog 1923, koja je prvi favorit za ulazak u Superligu, odigrala je danas još jedan kontrolni meč na zimskim pripremama i upisala novu ubedljivu pobedu.

Ovoga puta, Kragujevčani su na ''Čika Dači'' ugostili ekipu Jagodine i savladali je rezultatom 4:1.

Briljirao je dvostruki strelac Nemanja Tomić, koji je mrežu Jagodine pogađao u 10. i 38. minutu i oba puta su u pitanju bile njegove majstorije. Kod prvog gola je lobovao golmana sa dvadesetak metara, a drugi je bio pravi evrogol, parabola iskosa sa leve strane, golman Stojiljković ništa nije uspeo da učini.

Početkom drugog poluvremena, Jagodina je preko Mićunovića smanjila na 2:1, ali do kraja je bolja igra Radničkog ponovo došla do izražaja.

Na treći gol Radničkog se čekalo do 76. minuta, kada je pogodio Ćirović, a konačnih 4:1 postavio je 17-godišnji Andreja Ristić deset minuta kasnije.

Na današnjoj utakmici za ekipu Radničkog debitovao je golman Nemanja Stepanović, bivši član omladinskog pogona Čukaričkog i Partizana, koji je u finišu prelaznog roka došao na pozajmicu iz grčkog Ksantija.

Radnički 1923 će do početka drugog dela sezone imati još dve provere, protiv OFK Beograda u sredu i Teleoptika naredne subote.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke