Brazilac i muzika za uši navijača Partizana: "Želim da se vratim!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.04.2022.
10:25
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti za navijače Partizana, videćemo koliko će biti moguće dovesti ga...

Emir Sadovic/Starsportphoto ©
Emir Sadovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je ove zime tragao za zadnjim veznim i pronašao je dvojicu, vraćen je Marko Jevtović, a tu je i Ljubomir Fejsa koji još uvek nije zaigrao za crno-bele. 

Ipak, vidno je da crno-beli nisu na najvišem nivou od odlaska Aleksandra Šćekića i da igra nije unapređena, pa bi uprava kluba mogla da pogleda ponovo ka nekom drugom rešenju. 

Posebno će to biti slučaj ukoliko Zdjelar dobije ponudu koja se ne odbija, jedan je od najboljih igrača Partizana i jasno je da će takvih ponuda biti, a koliko dobrih za crno-bele, možda baš zavisi od predstojećeg derbija. 

Kao potencijalno rešenje za neke naredne sezone javlja se Everton Luiz. 

Fudbaler koji je postigao jedan gol u derbijima je sada u Solt Lejku, a rekao je da ima želju da se vrati među crno-bele. 

"Imam ugovor ovde još jednu sezonu i veoma sam sarećan, ali moj san je i dalje da se vratim u Partizan i tamo završim karijeru", rekao je Everton, preneo "Žurnal". 

Večeras se igraju mečevi Lige konferencija, tu je i Partizanov protivnik Fejenord za koga mnogi smatraju da je glavni favorit za osvajanje, ali kladionice ne misle tako. AdmiralBet daje fantastičnu kvotu da će Fejenord osvojiti Ligu konferencije, plaćeno je 7.80.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Thursday, 14.04.2022
17:39

Kakve sve budalastine ova uprava nece plasirati preko svojih novinarcica samo da se neprica o njihovom unistavanju kluba.