''Brđani'' lako sa Kragujevčanima za kraj jeseni

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.12.2021.
18:54
Izvor: Sportske.net

U danu kada su Metalac i Partizan odigrali svoj meč 20. kola, počelo je i 21. kolo.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Na otvaranju poslednjeg jesenjeg kola, večeras su se na Banovom brdu sastale ekipe Čukaričkog i kragujevačkog Radničkog 1923, a trijumfovao je domaći tim rezultatom 2:0.

Ovo je deseta pobeda Čukaričkog u sezoni, sa osvojenih 38 bodova učvrstio se na trećoj poziciji na kojoj će i prezimiti, a Kragujevčanima ostaju velike brige po pitanju opstanka u elitnom društvu, s obzirom da prvi deo sezone završavaju na poslednjem mestu sa samo 16 bodova.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, ali je Čukarički imao znatno veći posed lopte i kontrolu dešavanja na terenu. Đorđe Jovanović je u tom delu igre propustio najbolju priliku za ''Brđane'', a Kragujevčani su jedinu svoju imali preko Vidovića, kada je loptu na gol liniji zaustavio golman Petrović.

U nastavku meča, ta inicijativa Čukaričkog je krunisana i golovima. Na vođstvo se čekalo do 61. minuta kada je Đorđe Jovanović iskoristio asistenciju Rogana i savladao golmana Lukića, a konačnih 2:0 postavio je Stefan Kovač u 83. minutu posle odličnog centaršuta Mijailovića sa desne strane - 2:0.


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke