"Brđani" dobili pojačanje pred završnicu sezone

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.03.2018.
16:05
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Superligaš sa Banovog brda ulazi u završnicu domaćeg prvenstva jači za oporavljenog vezistu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Velikih kadrovskih problema imao je šef stručnog štaba Čukaričnog Nenad Lalatović tokom tekuće sezone ali stvari polako počinju da dolaze na svoje mesto u momentu kada slede najvažnije bitke.

Nakon Ognjena Mudrinskog koji se vratio na teren posle duže pauze zbog ozbiljne povrede stopala u kombinaciji za tim ponovo će biti i Asmir Kajević.

"Zbog sporog zarastanja slomljenih kostiju podlaktice, oporavak se odužio u odnosu na očekivano. Ruka je sada u dobrom stanju, ali treninge i utakmice u narednom periodu ću morati da odrađujem sa plastičnom zaštitom", rekao je Kajević.

Vezni fudbaler Čukaričkog povedio se početkom decembra prošle godine na utakmici sa Radničkim i od tog momenta je bio van trenažnog procesa.

"Prvih mesec dana priprema posle operacije mi je najteže palo, jer sam izgubio dosta što se tiče forme. Bilo mi je teško i gledati utakmice Čuke, a ne učestvovati. Celo vreme sam trenirao sa ekipom, pogotovo kada je počela sezona, i jednostavno sve sam mogao. U stvari, nisam mogao ništa s obzirom na to da su utakmice ono zbog čega se mi i bavimo ovim poslom", dodao je Kajević.

Za vikend je Čukarički savladao Borac u prijateljskoj utakmici (3:1) a Asmir Kajević je "naterao" igrača protivničkog tima da postigne auto-gol, a zatim i sam pogodio protivničku mrežu iz kaznenog udarca.

"Hvala saigračima što su mi izašli u susret da pucam penal. Izvođač penala nije bio određen. Šef Lalatović jednostavno dozvoljava da se igrači na terenu sami dogovore u vezi toga. S obzirom na to da sam imao dužu pauzu, saigrači su i omogućili da se golom vratim na teren", kazao je Kajević.

Povreda je prošlost, fizička sprema je na zadovoljavajućem nivou i sada ostaje da trener Lalatović proceni kada će Asmir Kajević upisati povratnički nastup u Super ligi.

Prilika za tako nešto biće nedeljni duel sa subotičkim Spartakom u okviru 29. kola Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Penal titula
Monday, 26.03.2018
16:56

Džaba im to, taman kada budu mogli da obezbede Evropu , biće u obavezi da prepuste bodove državnom projektu iz rupe , i ode mast u propast ...:))))